Erotiikka ja seksi, Minä, Parisuhde

MISTÄ HALUAISIT LUKEA?

Mun blogini on vielä tosi tuore, mutta silti jo nyt haluaisin tietää, mistä asioista ja millaisia juttuja sinä haluaisit lukea?

Kiinnostavatko nuo menneisyyden ja nykyisyyden seksiseikkailuni sinua yhtään, vai haluaisitko tietää enemmän itse Camillasta? Vai olisiko kivaa (ja ehkä hyödyllistäkin) lukea naisen kokemuksia ja kommentteja parisuhteeseen tai sen etsimiseen liittyvistä jutuista? Vai jotain muuta? Voit kysyäkin jotain, ihan mitä tahansa, vastaan siihenkin kyllä – ehkä jopa blogikirjoituksen muodossa.

Mitä sinä odotat ja haluat? Tämän minä haluaisin tietää, joten odotan, että rohkeasti laitat kommenttikenttään omat ajatuksesi ja toiveesi! Yritän toteuttaa niitä niin hyvin kuin osaan.

Kihelmöivää viikonlopun odotusta!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

 1. T

  Moi ja kiva että löysin blogisi 😉 En olisi uskonut aamulla herätessä että luen intensiivisesti blogiasi, mutta hyvä näin. Mistä haluaisin jutella, kaikki sinussa kuulostaa kiinnostavalta mutta jos valita täytyy niin itse Camillasta 😉 Eläinrakkaudestasti ja luonnonläheisyydestäsi lukisin tai jopa kuulisin mielelläni. Uskon että meillä olisi paljon puhuttavaa aiheesta kun aiheesta. Epäilen että joutuisin soittamaan sinulle kerta toisensa jälkeen vain kuullakseni sinusta lisää 🙂 Ulkonäkö on lähtökohtaisesti sivuseikka mutta kirjoituksiesi kautta sisäinen kaunetesi on kiihnostava 😉 Syvälle sinun sielusi peiliin katsomisesta, pakaroitasi hellästi puristaessa, siitä haaveilen, siis haluaisin lukea 😉

  • Comment by post author

   Camilla

   Taas punastuin ? Elämä on siitä hienoa, että se on yllätyksiä täynnä! Tämä päivä on taas hyvä todiste siitä, eikö ? Kiitos juttuvinkeistä, kehuista ja kivoista juttuhetkistä tänään…Tästä on hyvä mennä uutta viikkoa kohti!

   Camilla

Leave a Reply