Arki, Minä, Naisellisuus, Sitäsuntätä, Teinijuttuja

MISSÄ IÄSSÄ NAINEN ON PARHAIMMILLAAN?

Tätä mietin tänään….eli missä iässä nainen on parhaimmillaan – niin kuin lähinnä miehen mielestä? Vai onko vastaus miehen omasta iästä kiinni?

17-vuotiaana nainen on kauneimmillaan, niin sanoo vanha sanonta. Kauniita ja hehkeitä naiset siinä iässä ovatkin, sitä on turha kiistää, mutta useammankin miehen olen kuullut sanovan, että nainen olisi parhaimmillaan 40-vuotiaana ja siitä eteenpäin.

Tämähän sopisi minulle mainiosti, sillä viime aikoina on jostain syystä tuntunut, että parasta ennen -päiväys olisi jo mennyt, lähestymässä uhkaavasti ainakin ?

Näitä naisten ohimeneviä hörhötyksiä varmaan vaan ? Sen verran ikä on nyt kieltämättä tehnyt, että en näemmä saa enää syödä ihan mitä vaan ja kuinka paljon vaan. Tai saan syödä, mutta nykyään se näkyy ? Tämä tuska ja ahdistus iski nyt, kun yritin punkeroida itseäni muutamaan kesämekkoon. Toinen meni vaihtoon, toinen taitaa olla viimeistä kesää päällä ?

Mutta tästä iästä vielä. Osaltani mielelläni allekirjoitan sen nelikymppisten viisauden. En ole enää niin kaikkitietävä kuin kaksvitosena monet muutkin ovat olleet, mutta sitä hieman vielä sinisilmäistäkin uskoa kaiken hyvyyteen välillä itselleen kaipaisi takaisin. No, tieto ja ikä lisäävät tuskaa, sanotaan – yritetään kestää!

Tänään töissä kahviteltiin erään naispuolisen työkaverin 60-vuotispäivien kunniaksi. Siinä on yksi nainen, joita vuodet ovat vaan kaunistuneet! Toivottavasti kuulun samanlaisten naisten joukkoon….

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply