Juhlia, Minä, Suunnitelmia

MINUSTA TULEE KUMMITÄTI!!!

Asia 1: Kyllä, selvisin häistä hengissä, vaikka siinä meni kyllä päivä, jos toinenkin ? Tarinoin juhlista paremmin joku toinen kerta.

Asia: Kyllä, minusta tulee kummitäti!!! Haltijakummi varmaan, kunhan ei ihan tuon kuvan kaltainen ? Marilyn yllätti minut jälleen, tällä kertaa hieman erityyppisellä tempauksella, mitä yleensä: kysyi minua ihanan pienokaisensa kummitädiksi ❤️

Sekosin onnesta, olin niin otettu tästä kunniasta, etten ole edes ihan varma, koska ristiäiset ovat ? Täytynee tarkistaa pikapuoliin, ettei vaan mene ne juhlat ohi. Nimestäkin Marilyn jotain höpisi, taisi olla vielä heillä itselläänkin lopullinen versio vähän hakusessa. Olisi vissiin saanut vielä vähän vaikuttaa, mutta tosiaan, ohi meni ?

Tämä vaavi ei ole ihan ensimmäinen kummilapseni. Juuri rippikoulun käyneenä minusta tuli poikavauvan kummitäti. Se vauva on siis tätänykyä jo täysi mies. Mutta nyt elämääni tulee ensimmäinen kummiTYTTÖ ?

Onneksi pörssi on taas sen verran heikossa kunnossa (kiitos mm. autoremontin, joka muuten sekin sai vielä odottamatonta jatkoa…huokaus…), etten pystynyt kaikkia ylenpalttisen hulluja mielitekojani kauppareissuilla toteuttamaan. Saisi muuten mennä peräkärryn kanssa sinne ristiäisiin! Tulisi kyllä tosi kalliiksi se reissu, puuttuu nimittäin kärry ja koukkukin ?

Että josko ihan maltilla nyt vaan – kutimet kyllä sauhuavat jo ja töppöstä ainakin pukkaa…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply