Erotiikka ja seksi, Minä, Pikkutuhmaa

MINÄKÖ NAAPURIKYTTÄÄJÄ?

Hei taas pitkästä aikaa! Heti aluksi haluan mainita, että kuvan aidalla ja sen takaa näkyvällä talolla ei ole osuutta tähän päivitykseen. Kuva on fiktiivinen, mutta se vaan sopi niin hyvin tähän, mistä nyt kirjoitan….

…nyt on nimittäin pakko kysyä ihan ääneen: Onko minusta lujaa vauhtia tulossa vanhapiika ja siinä samalla naapurikyttääjä ?

Mistä tällainen tuli mieleeni? No siitä, että yhden naapurini touhut ovat alkaneet kiinnostaa minua aiempaa enemmän….

Loppukesästä naapuriini muutti nainen, arviolta 50+. Emme ole tervehtimistä enempää toisiimme vielä tutustuneet – aina muka jommalla kummalla niin kiire menoilleen.

Enkä oikeasti tunnustaudu miksikään naapurikyttääjäksi. Jokainen menköön menojaan ja tehkööt, mitä tekevät, mutta kieltämättä silmäni ja korvani kääntyvät nykyään useammin siihen suuntaan – sen jälkeen kun näin parikymppisen nuoren miehen parkkeeraavan polkupyöränsä talon taa ja jonkin ajan kuluttua kuulin selviä muhinoinnin ääniä yläkerrasta. No, mitä piti ikkunaansa auki ?

Pari muutakin juttua on tämän jälkeen tapahtunut, niistä seuraavissa päivityksissä – ole siis ”kuulolla” ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

2 Comments

 1. Marilyn

  Onneksi et ole Marilynin naapuri, sitten sinulla olisikin todella jotain nähtävää ja kuultavaa 🙂

  • Comment by post author

   Camilla

   Heippa Marilyn ja kiva, että kommentoit! Onko Marilyn vähän vilkas ja villi, vai mitä tarkoitat? Jos näin, niin olet oikeassa. Minusta on näemmä tullut aika ujo tyttö näin vanhemmiten – villit vuodet vissiin jo takana ?

Leave a Reply