Arki, Erotiikka ja seksi, Minä

MILLOIN CAMILLAN TAVOITTAA?

Moikka piiiitkästä, piiitkästä aikaa! Elossa ollaan, vaikka ei vieläkään täysin kunnossa. Lääkekuuriin astihan se tauti eteni. Aika tuima kuuri olikin, silti vielä jotain pöpöjä selvästi jyllää ? Täytyy seurailla ja kipaista uudelleen lääkärin pakeille, ellei tytsy pian ole entisensä ?

Tunnustan, että tämä kaamea synkkyys, pimeys ja kalseus ei ainakaan piristä mieltä, tämänhetkinen sää yhdistettynä tuohon tautiin on kyllä syönyt naista!

Tämän päivän – ja ehkä koko tämän viikon pelasti tänään tänne blogiin saamani AIVAN IHANA kommentti ❤️❤️❤️ Kiitos Sinulle, kuka oletkin – ajoitus oli täydellinen! Piristit mieltäni niin paljon ? Kommentin vastauksineen löydät täältä: /taisin-saada-pitkan-nenan/

Alkusyksyn blogipäivityksessä (/seksikas-sihteerikko/) kerroin päivätyöstäni ja siitä, että työskentelen myös www.puhelinseksi24.fi-palvelussa. Kommentoija halusi tietää, milloin minut noilta puhelinlinjoilta tavoittaa. Tällä hetkellä valitettavasti hyvin epävarmasti, mutta usemmiten arki-iltaisin (varmimmin niistäkin ti-to) klo 18 ja 22 välissä yritän jokusen tunnin siellä olla. Viikonloppuisin päivällä ja alkuillasta. Arkisin työ haittaa huvia, joten arkisin päivällä en ole paikalla paitsi lomallani ja yöaikaan en oikeastaan koskaan ?

Ota tästäkin nyt selvää, säännöllisen epäsäännöllisesti tavoitettavissa siis! Kaikkea tätä aikataulutusta sekoittavat tietysti myös erilaiset iltamenot ja viikonloppuihin ajoittuvat kyläreissut.  Kiitos erittäin joustavien työaikojen näin on mahdollista tehdä! Tässä tapauksessa se ei kyllä ole soittajan etu, se vaan mahdollistaa minun kaikki touhuiluni ?

Voit tarkistaa tilanteen myös netistä www.puhelinseksi24.fi-sivulta. Sieltä näet, olenko paikalla. Soitellaan – toivottavasti tavoitat mut!

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply