Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä, Naisellisuus

MILLAINEN NAINEN CAMILLA OIKEIN ON?

Moi ja kiva, että löysit mun blogini! Toivon, että täältä löytyy sulle mieleistä luettavaa. Ja ellei löydy, kerro se kommentissa tai soita mulle!

Kuka ja millainen nainen Camilla oikein on?

Camilla on neljääkymmentä lähivuosina vääjäämättömästi lähestyvä nainen. Älä silti anna ikäni häiritä mihinkään suuntaan. Uskon nimittäin, että mulla on jotain annettavaa ihan kaikenikäisille, niin miehille kuin naisillekin!

Olen aina ollut eläinrakas ja asustelenkin kissojeni kanssa pienessä omakotitalossa. Pelkästään se ei tee minusta kissanaista, vaan enemmänkin se, miten kuuma, kekseliäs ja leikkisä luonteeni pääsee seksitouhuissa valloilleen. Se utelias, venyttelevä ja nauttiva Camilla.

Räväkän ja menevän puoleni vastapainona nautin suunnattomasti luonnosta ja oman kodin tuomasta rauhasta. Koti on hyvä paikka vetää välillä henkeä, eihän kukaan aina voi jaksaa painaa, vaikka kyllähän sitä itseään kotonakin joskus tapahtuu ? Naiselliseen tapaan tykkään myös kaikesta kauniista, kohteet kyllä vaihtelevat: välillä tykkään sisustaa, toisinaan satsaan itseeni ja hankin jotain nättiä.

Luonteenpiirteistäni nostan esille erityisesti luonnollisuuden, huumorintajun ja positiivisuuden. Ja joo, mä olen aika ujo, vaikka ei uskoisikaan. Tutkailen ja seurailen tilannetta ja ihmisiä, rohkaistun siinä matkan varrella. Usko pois, sama tulee käymään blogissani! Aivan varmasti luet sinäkin jossain vaiheessa päivityksiäni posket yhtä punaisena, kuin miten omanikin ovat punoittaneet tekstiä kirjoittaessani…

Ulkonäköni suhteen olen kuin useimmat naiset: itse löydän paljon parannettavaa, mutta nostetaan nyt hyvinä puolina esille silmät ja pylly, joka on pyöreä, mutta kiinteä – siitä saa hyvin kiinni! Mikäpä sen ihanampaa kuin tuntea kiimainen puristus pakarassa ja kuuma kalu sitä vasten…kostuin jo pelkästä ajatuksesta. Ja silmät….sielun peili…niistä näkee kaiken, jos osaa katsoa. Mulla kuulemma pupillit pienenee himon kasvaessa nuppineulanpäiksi. Ja se tapahtuu aika helposti…

Kaikenlaista olen tähän ikään mennessä ehtinyt jo kokea. Niitä kaikkia kokemuksia tulen varmasti jakamaan kanssasi blogissani. Olen myös kova tyttö fantasioimaan ja näkemään märkiä unia. Livenä tykkään aika lailla perusseksistä (siis mun mielestä perusjutuista) ja levottomimmat jutut – ehkä ne vielä toteutumattomat toiveet – tulee usein esiin unissa! Niistä kerron tietysti myös ? Partnereita minulla on ollut norminaiseksi aika paljon, etenkin nuorempana. Nyt yritän ehkä hieman rauhoittaa itseänikin tällä omakotiasumisella. Mutta vaikka mitään konkreettista ei aina tapahtuiskaan, mielikuvitus laukkaa kyllä!

Tällainen olen minä, Camilla.
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256
Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply