Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

MIHIN TÄMÄ AIKA MENEE!

Niin monta kertaa mä oon täälläkin todennut, mihin viikot ovat menneet ja miten tää aika kuluu niin nopeasti! Nyt taas on pakko!!!

Havahduin nimittäin tänään siihen, että hitsivie, viikon päästä on JUHANNUSAATTO! Samalla se kylläkin tarkoittaa myös sitä, että mulla alkaa loma ???

Lomani alkamiseen olen kyllä osannut päivät jotenkin laskea, mutta jostain syystä juhannuksen saapuminen on mennyt vähän ohi. Mitään suunnitelmia mulla niille pyhille ei ole – taidan ensimmäisen lomaviikonloppuni vaan vetelehtiä kotona. Ehkä olen sen ansainnut ?

Ikävä kyllä pessimistipuoleni muistaa myös sen, että pian juhannuksen jälkeen päivät alkavat lyhentyä ja taas saa todeta, mihin ihmeeseen tämä alkukesä oikein meni…Nyt yritän kuolettaa nämä ajatukset. Kesähän on vasta edessä.

Juhannusruusuja ei tänä vuonna nähdä – siis konkreettisesti. Ne ovat ehtineet jo kukkia ennen sitä. Mutta jospa korkkaisin grillikauden jussina. Kyllä, totta tosiaan, se on tältä vuodelta vielä tekemättä!

Mutta viikon verran pitää vielä malttaa odottaa juhannusta – ja sitä lomaa, tämä viikonloppukin ensin ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply