Minä, Rakkaus, Teinijuttuja

MENNEITÄ MUISTELLEN

Hiemanhan siinä ujostutti varmaan molempia, minua ainakin. Vuodet vilisivät silmissäni taaksepäin ja kivat ja ei niin kivat muistot palasivat mieleeni. Tämä poika, nyt mies, oli elämäni ensimmäinen sellainen ihastus, jota kutsuisin myös rakkaudeksi.

Siksi sitten sattuikin niin lujaa, kun Mikko meni ja jätti mut. Au pair -vuotensa vuoksi kylläkin, mutta sen vuoden aikana hän löysi tytön, jonka kanssa meni kihloihin, myöhemmin naimisiin ja taisivat he saada lapsen tai parikin. Näin ovat pikkulinnut minulle vuosien varrella kertoneet…

Siitä, mikä tilanne on nyt, minulla ei ollut hajuakaan. Sormuksia ei näkynyt, mutta kylläkin haalea sormuksen jättämä rusketusraja nimettömässä. Hmmm….oliko Mikosta tullut petollinen mies näiden vuosien aikana ?

No, oli miten oli, olin enemmän kuin utelias kuulemaan, mitä oikeasti näiden vuosien aikana on tapahtunut ja mitä Mikolle nyt kuului. Enkä lainkaan kiellä, etteikö hän olisi saanut minussa aikaan melkoisia värähdyksiä uteliaisuuden lisäksi.

Siirryimme tiskiltä nurkkapöytään, mahdollisimman kauas musiikista ja mölyävistä ihmisistä. Tässä taisi mennä vedonlyönnin voitto mun osaltani, mutta ei voi mitään. Tämä case ja sen selvittäminen oli varmasti sen arvoinen! Annettakoon Marilynin juosta kisa voittajana loppuun…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply