Levottomat unet, Minä, Parisuhde, Rakkaus

MENNEISYYDEN VANKINA

Jos odotat seksiunipäivitystä, joudut valitettavasti pettymään. Unipäivitystä on tulossa, mutta eroottisiin juttuihin ei viime yö riittänyt ? Liki kyllä mentiin, sillä edellinen teiniajan kusiaishetki silloisen poikaystäväni kanssa laittoi näemmä menneisyyden rattaat päässäni pyörimään ja uneeni ilmestyi ainakin yksi mies menneisyydestä….

Koko yö oli levoton ja unientäyteinen, mutta muistan vain pätkiä tästä yhdestä unesta, joka jäi yllätys, yllätys kesken herätyksen soidessa.

Tämä mies ei ollut unen päähenkilö, vaan törmäsin häneen siinä pitkästä aikaa yllättäen ja vaihdoimme numeroita, koska vuosien myötä ne olivat kadonneet – tai tarkoituksella kadotettu…Mielenkiinnolla odotan, näenkö tämän miehen tosielämässä lähiaikoina. Edellisestä vilauksesta on nimittäin aikaa, vaikka asumme parin kilometrin säteellä toisistamme. Ja totta on sekin, ettei numeroita ole enää tallessa – varmaan kummallakaan. Mutta en ole häntä miettinyt lainkaan pitkään aikaan, siksi olen hieman ihmeissäni, miksi hän tuli uniin asti ?

Aikanaan mies oli mulle tosi merkityksellinen. Olin häneen korviani myöten ihastunut, rakastunutkin ja olisin ollut valmis lähtemään hänen mukaansa ja jättämään silloisen elämäni. Hän ei halunnut. Eli tulin tavallaan jätetyksi. Jälkeenpäin hän kyllä paljasti, että olisi halunnut yhteistä elämää enemmän kuin mitään muuta, mutta ei uskonut, että minä olisin lähtenyt mukaan….että se siitä sitten.

No, kauan siinä meni, mutta aika teki tehtävänsä ja ”unohdimme” toisemme ja jatkoimme elämäämme tahoillamme. Silloin aiemmin mietin aika useinkin, mitä meistä olisi mahtanut tulla ja olisiko tullut yhtään mitään. Se tosiaan jäi arvoitukseksi.

Hölmö rakkaus oli ”meidän biisimme”. Tunnustan, että edelleen sen kuullessani mieleeni tulee edelleen kesä ja vain yksi ja ainoa mies. Juuri tämä.

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply