Minä, Puhelintyttö, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

MARILYN SAI PRINSESSAN!

Aivan liian pitkä blogitauko pääsi taas tulemaan, mutta täällä ollaan taas ? Marilyn sai kuin saikin punnerrettua pienokaisensa ulos. Ei ollut kovin helppo synnytys, mutta kaikki lopulta hyvin ja terve pieni Prinsessa sieltä putkahti maailmaan ❤️

Nyt olen tässä muiden lomakiireiden ohessa yrittänyt saada vauvalahjaksi kadottua peittoa aikaan. Näillä helteillä sitä tuskin tarvitaan, mutta kyllä ne viileämmätkin kelit sieltä tulevat…

Viimeisiä lomapäiviä viedään jo ja tuntuu, että nyt sitä tekemistä olisi vaikka kuinka paljon! Kanttarellit ja tatit odottelevat edelleen metsässä, samoin lisämustikat (kerran sentään sitä sorttia olen ehtinyt keräämään). Mansikat ostin kaupan edestä tänään ja niitä on nyt talven varalle ? Meni siinä perkaamisessakin muuten oma aikansa!

Äsken totesin itselleni, että onneksi noita marjapuskia ei pihassa kovin montaa ole, sillä poimintakunnossa ovat pian nekin. Huh! Kiirettä pitää siis. Mutta rauhassa otan, ei tunnu nämä liki 30 asteen helteet olevan enää minua varten ?

Eli sopivassa suhteessa kaikkea vähän, eikös niin ole hyvä! Blogia, sieniä, marjoja ja seksilinjahommia, joka sorttia pienissä erissä. Siinä vaikuttaisi olevan sopivan kiva paketti. Muuten, Marilynilläkin on oma blogi, voit tutustua siihen täällä.

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply