Juhlia, Minä, Pikkutuhmaa, Teinijuttuja

MAAILMAA PARANNETTU JÄLLEEN

Hengissä ollaan! Maailmaa tuli eilen taas parannettua ihan urakalla, eivätkä jälkimainingitkaan ne kaikkein pahimmat mahdolliset ole. Kieltämättä kyllä hieman sellainen fiilis, että kuvan sohvaperunaa voisi leikkiä tänään.

Kurkku on hieman kipeä ja käheä laulamisesta ja niskaakin vähän jumittaa. Tullut vissiin väenpaljoudessa pikkuisen liikaa kuroteltua. No, ne ovat ohimeneviä vaivoja ja kaikkineen oli kiva ilta! Tai ainakin toivon, että ohimenevää, kylmä siellä tosiaan oli ja kyllä, palelin, vaikka olin mielestäni ihan hyvin varustautunut. Vilukissana oikein hirvitti katsoa joitain ”puolialastomina” kulkevia teinejä, kun itsellä oli sormet jäässä ?

Eli tunnustettava se jälleen on, että ei tästä enää nuorruta! Ennen vanhaan mentäisiin taas, nyt tosiaan etsii sitä sohvannurkkaa, mihin viltin alle käpertyä ? Sama koskee ystävääni, kenen kanssa olin liikkeellä. Musiikki ja hyvä seura olivat pääosissa, muista touhuista viis!

Kesälempeäkin näkyi olevan ilmassa. Nurmikolla ainakin yksi nuori pari näkyi kiemurtelevan melkoisen levottomana. En jäänyt seuraamaan, mihin se päättyi – lensivätkö vaatteet jossain kohtaa vai ei. Toivottavasti ainakin siirtyivät vähän sivummalle siitä nurmikon keskeltä ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply