Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

LUKKOJEN TAAKSE PIILOON

Kipaisin eilen illalla minulle normaalia myöhäisempään aikaan kaupassa ja törmäsin tuolla reissulla hääheilaani. (Ellet tiedä, ketä tarkoitan ja mistä puhun, palaa pari päivitystä taaksepäin. Sitä reissua on spekuloitu jo parissakin päivityksessä ?)

Kyllä me tervehdittiin, mutta ei jääty jutulle. Ja hieman vaikeana olimme molemmat. Ei ollut näemmä juhlahumu vienyt toiseltakaan puoliskolta muistia, ainakaan täysin ?

Samalla reissulla muistin, että olen unohtanut kertoa teille loppuosan siitä hääjuhlaillasta! Jouduin jo palauttamaan mieleen vähän itsekin, mihin jäin ja luin postaukset. Puna nousi poskille taas kerran ?

No, siitä pihalta siirryimme sisälle ja täydensimme juomapuolta. Juuri silloin ei ollut mitään erityistä ohjelmanumeroa menossa ja juhlaväki oli hajaantunut kuka mihinkin. Tuntui miltei autiolta ? Mies veti minut takapuolta koskien itseään vasten ja kuiskasi: Mennäänkö vessaan jatkamaan? En vastannut mitään, mutta lähdimme yksissä tuumin kohti käytävää, minkä varrella isommat wt:t olivat.

Lukittauduimme isoimpaan koppiin ja mies alkoi pikavauhtia riisua enimpiä vaatteita päältäni. Tunsin kiihkon nousevan heti takaisin kattoon ja huokaisin nautinnosta, kun huulet löysivät kovettuneet nännini.

Käsi löysi kostuneen alapääni ja aloin olla valmista naista. Hieroin hänen etumustaan ja tunsin, että sielläkin oltiin taas valmiita! Housut katosivat jonnekin, mies istahti WC-istuimelle ja veti mut hajareisin syliinsä istumaan. Jostain hän oli taikonut kumin ja asetti sen ripeästi paikoilleen.

Nostin itseäni ylemmäs ja aloin pikkuhiljaa itseänikin kiduttaen upottaa kivikovaa kalua sisääni. Olisi tehnyt mieli survaista sisään mistään välittämättä, mutta halusin tehdä sen hitaasti, todella hitaasti.

Mies huohotti jo siihen malliin, että pelkäsin hänen laukeavan jo nyt, vaikka kalu ei ollut vielä täysin edes sisällä! Ja arvaatte varmaan, mitä sitten tapahtui. Vessojen ovi kävi ja koroista päätellen pari naista kipitti sisään. Homma seis ja hiljaisuus. Hengityksen tasauttaminen oli tosi vaikeaa, mutta oli pakko yrittää!

Nyt kidutan sinua ja kerron lopun myöhemmin tänään!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply