Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

LOPPUHUIPENNUS VESSASSA

No niin, josko tällä päivityksellä päästäisiin hääjuhlan huminoiden loppuun asti ?

Vessaan yllättäen kopistelleet naiset eivät edes käyneet WC:n puolella, vaan olivat tulleet puuteroimaan itseään. Hetken ehdin jo pelätä, että jäävät tolkuttomaksi ajaksi juoruamaan, mutta huh, kyseessä oli likimain vain huulipunapäivitys ?

Kuuma huuma kopin puolella ei ehtinyt siinä ajassa laantua lainkaan. Vaikka olimmekin yrittäneet olla hipihiljaa ja suunnilleen pidätelleet henkeä, oli käsi vaellellut koko ajan pitkin kroppaani.

Viritin itseni uudelleen miehen syliin kohoasentoon ja aloin hitaasti laskeutua kovaa patukkaa sisälleni imien. Pidin miestä olkapäistä kiinni ja hain tuntumaa sisälläni olevaan kivikovaan kaluun. Alapääni oli hetkessä litimärkä ja lantionpyöritykseni lisäsi märkyyttä nopeasti. Pian aloitin rytmikkään ratsastuksen, jos lisäkseni näytti nauttivan myös allani oleva nuori mies, sillä hän haukkoi henkeään ja huohotti melko kovaäänisesti.

Onneksi pönttö oli hyvää, vanhaa tekoa, enkä pelännyt sen hajoamista, vaikka melkoisesti siitä ääntä allamme lähtikin. Pian äänet katosivat taustalle, kun keskityin vain ja ainoastaan oleelliseen.

Mies työnsi itseään lujaa pilluani vasten ja välillä tunsin sen pohjassa asti. Se vain lisäsi nautintoani. Jatkoin ja kiihdytin tahtia sillä tunsin, että pian on aika…sanoinkin sen ääneen ja mies vastasi huohottaen. Anna tulla, anna tulla, mä tuun ihan millä hetkellä tahansa.

Niinpä laitoimme vielä viimeisen vaihteen kehiin ja annoin huuman viedä. Tunsin, miten aalto sisälläni alkoi kasvaa ja kasvaa….silmissä alkoi sumeta, kun orgasmi iski kuin hyökyaalto lävitseni. Mitään muuta en enää tajunnut, mutta sen tajusin, että kalu sykki sisälläni rajusti.

Vessapaperia kului, kun ”pyykkäsimme” itsemme, mutta huh, olipa pano!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply