Juhlia, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN?!

Ihan pakkohan tätä on vielä vähän fiilistellä, vaikka ne, jotka eivät urheilusta piittaa tai ehkä jopa inhoavat, ovat jo silmät ja korvat täynnä ja kertovertopenkkiurheilijallekin alkaa riittää. Mikä siis? No hehkutus Suomen MM-kullasta tietenkin ?

Tässä maassa on tällä hetkellä tuskin kovin montaa ihmistä, jotka eivät olisi kuulleetkaan Suomen voittaneen jääkiekon MM-kultaa. Ihan pikkuisen kun urheiluhullua kansaa ollaan….Mä elin itsekin peleissä mukana niin täysillä, että matalatkin verenpaineet olivat varmasti katossa!

Finaalin aikana huusin ääneni käheäksi ja adrenaliinit tais olla aivan tapissa. En nimittäin saanut seuraavana yönä unta sitten millään, vaikka en millekään torille lähtenytkään jatkoille. Taisin siis käydä aika hurjilla ylikierroksilla, ja näin jälkeenpäin tuntuu ihan pöhlöltä, että ihminen karjuu yksinään sohvalla ja pelottelee kissojaan ?

No, ne kisat alkavat olla pikkuhiljaa paketissa, jälkipelitkin, myös positiiviset sellaiset. Vaikka kai se huuma uudelleen vähän aina nousee, kun Poika lähtee kaupunkikierroksilleen. Nautitaan tästä nyt vaan, ei se jokavuotista herkkua kuitenkaan ole, eikä ainakaan joukkueelle, jolta ei minkäänlaisia tuloksia edes odotettu.

Muuten, kerropa kommentissa, kuka oli / on sun suosikkisi mestarijoukkueessa?

Mä valitsen Jukka Jalosen ❤️ Joo, tiedän, ei ole pelaaja, mutta Jukka rakensi tämänkin suurella sydämellä pelanneen joukkueen ja uskoi siihen. Pelaajat kiittivät, kumarsivat ja olivat kaiken sen luottamuksen arvoisia…

Mutta se pelaaja……öööööö…..Anttila, Lankinen, Pesonen…..mä en oikeesti osaa päättää!!!

Kuva Elä täysillä -sivustolta

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply