Arki, Minä, Sitäsuntätä

LINJA-AUTOSSA OMPI TUNNELMAA…

Jep, näin kävi, linja-autollakin on tullut tällä viikolla suhailtua, työkavereiden kiusaamisen lisäksi. Ei mennyt se autoremppa ihan niinku strömsössä….

Mun PITI saada auto käyttööni jo pari päivää sitten. Olinkin ikionnellinen, miten hyvin sain autoni ujutettua kiireisen korjaamon jonon kärkipäähän, vaikka unohdinkin silloin autoa viedessäni laittaa minihameen päälle ? Aivan, ehkä tämä viivästys johtuukin nyt siitä ?

No, tosiasiassa varaosien kanssa oli viivytystä ja sitten nekin oli todettu vääriksi! Oppia ikä kaikki – enpä olisi ikinä uskonut, että takapäästä kuuluva paukahdus voi olla merkki etupään viasta ? Nytpä tiedän, että sekin on mahdollista….

Onneksi tällä viikolla ei ollut sen kummoisempia menoja, joita autottomuus olisi oleellisesti haitannut. Onpa tullut pyöräiltyä ja kuljettua linja-autollakin. Tuntui se kyllä pitkästä aikaa oudolta ?

Huomenna toivottavasti loppu hyvin, kaikki hyvin – ja on mun kyllä ihan pakko todeta, että jonain toisena viikkona mulla olisi kyllä ollut melkoisia haasteita kulkemisieni kanssa ilman autoa! Olen linja-autolla raahannut aikoinani melkoisia kuormia, ja tehnyt sitä mielestäni ihan riittävästi. Siksi en juurikaan pode huonoa omatuntoa autoilustani, etenkään kun en ns. huviajelemista harrasta oikeastaan koskaan, vaan aina tarpeeseen ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply