Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Naisellisuus

KUUMAA KIIMAA FIRMAN PIRSKEISSÄ

Heräsin taas kerran peitto mykkyrässä, hiestä märkänä ja pillu turvoksissa. Koitin alapäätäni ihan kevyesti sormillani ja meinasin räjähtää saman tien! Niin lähelle orgasmia oli uneni mut saanut. Hetken aikaa jouduin kelaamaan, millainen uni se mahtoi oikein olla tällä kertaa. Sitten muistin ja kroppa värähti kiihotuksesta. Oikeastaan se ei ollut uni, vaan unen kautta mieleen palannut tositapaus entiseltä työpaikaltani. Pikkujouluista, kuinkas muuten.

Sillä työpaikalla kaikki pirskeet olivat aika kosteita, voitte vaan kuvitella millaisessa vauhdissa oltiin pikkujouluissa. Naisilla oli päällään lyhyttä, tiukkaa, aika paljastavaa ja vihjailevaa vaatetta. Näin jo seisovan pöydän ruokajonossa, miten edessäni jonottaneen miehen kädet kourivat naisen takamusta. Nainen oli täysillä mukana ja oikein työnsi pakaroitaan käsiä vasten pyytäen lisää.

Jono kiemurteli ympäri tarjoilupöytää ja vastapäätä näin naisen laittavan kätensä edessään seisovan miehen housuntaskuun. Käsi liikkui kiivaasti, oli selvästi löytänyt etsimänsä. Mies miltei kiemurteli ja näin etumuksen kasvavan. Oma jalkovälini kostui. Mitähän tästäkin illasta mahtaa oikein tulla!

Ruokailu saatiin hoidettua kohtuullisen fiksusti ja iso pöytä siirrettiin seinustalle pois jaloista. Bändi aloitti soittonsa ja juomaa alettiin kantaa pöytiin kaksin käsin. Samaa tahtia meno villiintyi, niin tanssilattialla kuin pöydissäkin. Kuka istui kenenkin sylissä suudellen ja kädet viilettivät villeissäkin paikoissa.

Mut tiedettiin työpaikallani helppona ja kevyenä tanssitettavana ja vientiä riitti. Kimmon kanssa olin kaikissa juhlissa melkien vakipari, meidän tanssiminen oli parhaimmillaan kuin pystypanoa, lähemmäs toista ei vaatteet päällä voi päästä. Nännini nöpöttivät kivikovina Kimmon rintaa vasten samalla kun pilluni hankasi koko ajan kovettuvaa kalua vasten. Tunsin, miten housuni kostuivat, oli kiimasta aivan litimärkä, Kimmon hengityskin oli käynyt kiimasta jo melkoisen raskaaksi. Pidin silmiäni kiinni, annoin tanssin ja tunteen vaan viedä….

….enkä huomannut lainkaan, että Kimmo oli tanssittanut meidät seinustalle siirretyn ruokapöydän luo, jonka eteen oli vedetty verho. Pian me oltiinkin verhon takana. Kimmo käänsi mut rajusti pöytää vasten, nosti hamettani ylös ja repi pikkuhousujani tieltä pois. Tunsin kuuman ja kivikovan kalun pakaraani vasten, etsivän tietään kohti räjähtämäisillään olevaa pilluani. Laitoin selkäni kaarelle ja työnsin kiintoisaan takamustani kohti Kimmon kalua. Levitin alakautta pillunhuuliani, että se löytäisi tiensä paremmin perille. Tunsin ihanan terskan lähestyvän ja aloittavan matkansa litimärän pilluni syvyyksiin….

Tähän heräsin. Varmaan arvaatkin, että orgasmin saamiseen ei sormileikkiä tämän unen jälkeen paljoa tarvittu…

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply