Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

KUUMAA HUUMAA SUIHKUSSA

Äh, lupaan (tai ainakin yritän), ettei enää sano olevani tavoitettavissa linjoilla silloin ja silloin. Tuntuvat olevan kirotut nuo mun lupaukseni ? Kaikenlaisia ennakoimattomia menoja näyttää tulevan eteen juuri silloin. Niin tänäänkin.

Tein mä kyllä niiden lisäksi itsekin itselleni tänään buukkauksen, mitä en vielä eilen tiennyt: aamulla lähtivät petivaatteet ulos pakkaseen, samoin pakastimen sisältö ja pakastin sulatukseen! Puolen päivää sen pakastimen kanssa meni, ”hieman” olivat laatikot päässeet jäähän ? No nyt se on tehty! ?

Näistä em. jutuista johtuen en sitten ollutkaan liki koko päivää linjoilla, kuten eilen olin suunnitellut. Onneksi puhelinseksi24.fi-sivulta on helppo tsekata, olenko paikalla vai en.

Olin jo aiemminkin aikeissa kirjoittaa minulle soittaneen miehen fantasiasta. Hän haaveili suihkuhetkestä kanssani. Tämän aamun puhelinkeskustelut erään toisen miehen kanssa löivät lukkoon sen, että tänään siitä sitten kirjoitan! Eli  KUUMAA HUUMAA SUIHKUSSA!

Mikä oikeastaan on sen eroottisempaa kuin kosketella toisen vedestä hieman nihkeää ihoa suihkun alla. Lämmin vesi valuu noroina pitkin hiuksia ja vartaloa käsien tutkiessa kroppaa.

Kuumasta vedestä huolimatta nännit ovat kivikovat, kun huulet kulkevat suulta korvalehden kautta kaulalle ja sieltä alas kohti rintoja. Vähemmästäkin värähtää…

Tunnen kivikovan kalun painuvan vartaloani vasten tulikuumana. Sekin tykkää ? Käännän takamukseni kalua vasten ja tunnen kädet rinnoillani niitä hyväillen, pyöritellen, kevyesti puristellen…Tunnen huulet niskassani ja käsien siirtyneen tutkimaan kostunutta alapäätäni. Voihkaisen nautinnosta, olen valmis…

Loppu saa jäädä sun mielikuvituksesi varaan ?

Hyvää alkavaa viikkoa!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256, www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply