Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Yhdessäoloa

KUN VOI PUHUA IHAN KAIKESTA

Paras ystävä lienee sellainen, jolle voit puhua kaikesta ja joka voi puhua sulle ihan mitä vaan, eikö? Vähän niin kuin päiväkirja, jolle avaa itsestään sellaistakin, mitä ei ääneen sano. Sellainen oli mulla kylässä nyt viikonloppuna, ystävä miltei 30 vuoden takaa.

Ollaan siis ehditty kokea kaikenlaista yhdessä, todellakin kaikenlaista! Niistä seikkailuista voisin joskus toiste kertoa vähän tarkemminkin, oikein nuoruusmuistoja ? Täytyy kyllä sanoa, että jonkinlaiset suojelusenkelit meillä oli kyllä mukana. Sen verran hulluja ja ajattelemattomia touhujakin meillä on aikanaan ollut.

Nykyään meidän yhteiset viikonloppumme ovat useimmiten aivan toisesta ääripäästä: syödään, saunotaan ja nukutaan – se, mitä puhumisen välissä ehditään. Ollaan vissiin tultu jo vanhoiksi ?

Tämä kyseinen ystävä on se, kenen kanssa puhutaan myös seksiasioista. Niistä en kyllä muille avaudu, ja nytkin olen se ujompi! Ystäväni kertoo seksitreffinsä ja vielä toteutumattomat fantasiansa asentojen tarkkuudella. Tunnustan, että välillä punastuttaa, mutta sinänsä hienoa, että olemme toisillenne luottotyypit näissäkin asioissa.

Toivottavasti sunkin elämässäsi on joku vastaava henkilö!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply