Arki, Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä

KUIN PUNASTUVA TEINITYTTÖ

Arvatkaapa mitä kävi kun uneni jälkeen, kun näin ”Jussin” töissä! Hih, Camilla oli kuin pahainen teini, joka lehahti punaiseksi kuin hellankoukku ? En tosiaan tiennyt, miten päin olisin ollut. Korvia myöten punaisena ja kädet täristen yritin tosi tärkeän näköisenä tuijottaa näyttöä. Sormet hakkasivat sitä kovempaa näppäimistöä, mitä lähemmäs ”Jussi” käveli. Ja kyllä, tällä nuorella miehellä oli näemmä mulle jotain asiaa, koska ihan selvästi lähestyi työpöytääni. Apuuva!

Kun ”Jussi” seisoi pöydän kulmalla, pakotin itseni lopettamaan näppiksen hullun hakkaamisen ja käänsin itseni jäykkänä kuin mallinukke häntä kohti. Pakko kai sitä oli tulokkaalle olla fiksu ja kohtelias, vaikka tuntui, että otsassani luki: NÄIN SUSTA JUST SEKSIUNTA!

No, ei oltu ilmeisesti nähty samaa unta, eikä otsalappua onneksi ollut ? Asia liittyi ihan normaaleihin työjuttuihin. Tavallaan tunsin pienen pettymyksen piikin sisälläni. Hölmö minä! Mutta selvisi yksi asia minullekin: Jussi onkin Jimi!

Toinenkin asia valkeni tänään, nimittäin firman pikkujoulujen päivämäärä! Taitaa tulla rankat juhlat, sillä päiväksi on valittu itsenäisyyspäivän aatto, joka osuu keskiviikolle. Perjantai on sovittu vapaapäiväksi koko porukalle. On siis jokunen päivä (onneksi) aikaa toipua niistä kekkereistä….

Tarkempi varustelista selviää kuulemma myöhemmin, mutta ne bikinit ja karvalakki tarvitaan kuulemma molemmat ihan oikeasti, otsalamppu hankittava myös ? Vaikuttaa aika pahalta! Nyt voi heittää villejä veikkauksia, mikä on tuo pikkujoulupaikka! Lähimmäs arvannut kommentoija saa valita yhden blogipäivityksen aiheen ?

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

2 Comments

 1. BB96

  Eiköhän niihin bikineihin ja karvalakkiin liity jotenkin palju. Pitäähän se pääkin pysyä lämpimänä pakkasella paljussa istuskellessa. Paljussahan voi muuten tapahtua ihan mitä vain, kai salaa toivot että Jimi osallistuu jo näihin pikkujouluihin?

  • Comment by post author

   Camilla

   Moikka BB96 ja kiitti kommentista!

   Näin me ”blonditkin” ollaan töissä päätelty, että jotain paljutouhuja on tulossa. Toivotaan ainakin – olis lämmin vesi, eikä mikään kylmänvedensukellus ? ja joo, mistäs arvasit…kaikki uroot on yritetty ylipuhua mukaan, myös Jimi ? Kohta se nähdään, miten käy, enää reilu viikko siihenkin!

Leave a Reply