Juhlia, Levottomat unet, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

KUIN HOTELLIAAMIAINEN

Heräsin aamulla armottomaan päänsärkyyn. Tietysti olin unohtanut yöllä laittaa kellon soimaan, mutta alitajunta varmaan oli hengissä ja hereillä, koska nousin ihan sopivaan aikaan. Junan lähtöön oli sentään vielä melkein pari tuntia aikaa.

Yhtäkkiä muistin yölliset tapahtumat Marilynin makuukammarissa. Voi apua! Mutta minulla ei todellisuudessa ollut hajuakaan, oliko se ollut unta vai ihkaoikeaa toimintaa. Ja jos se oli totta, oliko tapahtunut jotain muuta – ja miten ja missä välissä olin omaan sänkyyni kömpinyt ?

Vedin sängyllä maaten pari pitkää ja syvää hengenvetoa – olin elossa, ainakin melkein ja joku muukin oli jo hereillä, koska alakerrasta kuului iloista hyräilyä.

Suoritin aamutoimeni nopeasti, pakkasin laukkuni ja kipitin alakertaan. Kuppi kahvia kera Buranan tekisi nyt terää, sillä selviäisin ehkä kotiin asti ? Mutta, mutta, siellähän odotti oikein hotelliaamiainen! Yllätyksekseni keittiössä hääräili kanttori ? Muut kuulemma nukkuivat vielä, mutta kanttori oli iloinen saamastaan seurasta. Päänsärkyni toivoi, että kanttori ei innostuisi kovin paljon nyt laulamaan, mutta en kehdannut sanoa toivettani ääneen, niin ihana kattaus keittiössä odotti.

Söin kuin tukkijätkä (ihan tavanomaista kyllä minulle, mutta en näemmä edes vieraissa älyä kainostella) pitkän kaavan mukaan, kiitin, tilasin taksin ja lähdin kohti asemaa ja kotia. Muut nukkuivat edelleen, joten en saanut yöllisiin tapahtumiin vielä vastauksia! Eli pakko malttaa ja odottaa, että Marilyn ottaa yhteyttä. Sitä odotellessa!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

3 Comments

  1. Marilyn

    Ei kai se haittaa jos yön tapahtumat kerrotaan täällä. ?

  2. Marilyn

    Aina…

Leave a Reply