Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

KOTONA JÄLLEEN!

Taivaallista, siis niin taivaallista olla taas kotona! Reissu oli ihan onnistunut, mutta kyllä se vaan rankalta oudokseltaan tuntuu! Pitkiä päiviä ja jonkin verran yökukkumistakin, tuntee kyllä kropassaan ? Matkalaukustakin purin viimeiset tavarat vasta tänään… Jotain pientä sutinaakin reissuun mahtui, kertoilen siitä tarkemmin tässä joku päivä.

Tänään täytyy nimittäin keskittyä Suomen peliin! Kävi kyllä melkoinen flaxi matsien katselemisen kanssa. Hävityn Saksa-pelin missasin, näin siitä varmaan kaksi minuuttia, mutta en siis itse hävinnyt sen menettämisessä mitään.

Myönnän, että Saksa-pelin tuloksen kuultuani ja seuraavan vastustajan selvittyä kallistuin sille linjalle, että Suomi häviää sen seuraavankin ja tippuu….mutta voi pojat, minkä tempun tekivät!!!

Ja Mertaranta, mikä iiiihana selostaja, niin 101 %:sti aina mukana ? Olen hänet kerran livenä tavannut ja päässyt juttusille. Vaikutti tosi lupsakalta mieheltä. Sanavalmis tuntui olevan myös kaukaloselostusten ulkopuolella.

Tänään – siis muutaman tunnin päästä jo – sohvaperuna istuu tiiviisti olohuoneessa ja huudattaa telkkaria! Toivottavasti kissat ryntäilevät monta kertaa pitkin kämppää – jokainen sellainen kerta tarkoittaa nimittäin Suomen maalia! Huudan niin lujaa, että reppanat pelästyvät ?

Katselin eilen elokuvan 95, siitä ekasta mestaruudesta. Vilunväreet menivät, ja kyllä mä niin toivoisin, että tänä viikonloppuna vilunväreitä aiheuttaisi vielä  joku muukin kuin tämä kalsea ilma. Eli toivottavasti huomenna saadaan katsella ILLALLA Suomen peliä! No, kävi tänään miten kävi, ovat jätkät mielestäni ylittäneet itsensä jo nyt.

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply