Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

KOTIINPALUU JA HUURUA AUTOSSA

Sorry, mun jatkokertomukseni seuraava osa on antanut odottaa itseään aika pitkään. Tässä päivityksessä päästään jännityksestä ja takaisin kotiin ? Kuvan auto ei todellakaan kyydittänyt mua, mutta loppuvaiheessa toivoin, että olisin maastoutunut yhtä hyvin ?

Mutta vielä hotellille. Vessareissulla törmäsin ystävääni, joka oli näköetäisyydeltä seuraillut touhujani sen uuden tuttavuuteni kanssa. Hänellä itsellään oli meneillään vähän samanlaista touhua oman ”treffikaverinsa” kanssa. Kas kummaa, molemmat olimme yhtäkkiä paenneet vessaan, me jänishousut. Molempien miehet olivat ihan mukavia, mutta joku sai meidät päättämään, että nyt tehdään oharit ja lähdetään kotiin. Kuski oli jo tilattu – sama serkku, joka oli meidät tuonutkin. Onneksi, sillä ulkona satoi, välillä rankastikin.

Ystäväni pääsi kotipihaan ja jatkoimme matkaan minun luo. Nyt höpötimme jo niitä näitä, ihan kuin olisimme tunteneet kauemminkin kuin vain menomatkan.

Lähestyimme kotiani ja yhtäkkiä juttu hiljeni, tuli vähän omituinen olo. Aloin vaivaantuakin jo. Auto pysähtyi, olimme perillä, mutta istuin kuin nauliintuneena penkissä kiinni. Yhtäkkiä mua suudeltiin kiihkeästi ja käsi hamusi rintaani ? Alapääni kostui samantien, enkä vastustellut yhtään. Jos hotellilta olimme lähteneet pakoon vastaavaa tilannetta, nyt se sama ei tullut mieleenkään, olin kiimasta kuumana! Ainoa, mikä mua huoletti, oli auton sijainti. Kuka tahansa naapureista saattaisi kävellä ohi…onneksi edelleen satoi ja auton lasit alkoivat pikkuhiljaa kerätä huurua. Varmaan ensimmäinen kerta ikinä, että olin siitäkin onnellinen!

En tiedä missä välissä ja miten käsi oli löytänyt tiensä alapäähäni löytänyt, mutta haukoin jo henkeäni sormien tehdessä tutkimusretkeään. Nyt olin jo hulluna kiimasta. Revin ylimääräisiä vaatteita pois ja tein tilaa – halusin kalun sisääni! Onneksi vaatteita availtiin vieressänikin. Työnsin penkin niin taa kuin sain ja mankeloin selkänojaa alas. Sitten suorastaan revin miehen päälleni ja hän ohjasi ihanan kuuman ja kovan kalun sisäänsä. Haukoin henkeäni sen upotessa syvälle minuun, sissus, kuinka hyvältä se tuntui!

Kiima taisi olla kova molemmin puolin, sillä montaa työntöä tämä homma ei kestänyt. Ei haitannut yhtään, sekin tuntui jo niin taivaalliselta!

Mutta heti iski pieni häveliäisyys ja keräsin kamani nopeasti. Pienen pusun annoin, hymyilin ja kiitin. Yhtä häpeilevältä teiniltä näytti tämä toinenkin osapuoli, joten tasapeli ? Yhteystietoja ei vaihdettu, joten mitään sen enempää tästä tuskin tulee. Enkä juuri nyt mitään sellaista haluakaan. Kiva muisto jäi, se on parasta nyt!

Kaikkea sitä voikin sattua, kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply