Levottomat unet, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

KOSKETUKSEN VAI KOIVUNTUOKSUN PUUTETTA?

Hei taas pitkästä aikaa! Kesäkiireitä ollut, vaikka en vielä lomalla olekaan…

Kesän ensimmäinen saunavihta on edelleen tekemättä, mutta ei ole kauaa, näin nimittäin saunomisesta, vihdasta ja koivun tuoksusta jo untakin!

Haaveilin jo tässä pari viikkoa sitten tuoreen vihdan tekemisestä lauantaisaunaani varten. Vettä satoi kaatamalla, eikä mulla ollut silloin niin paljoa hulluttelumieltä, että olisin lähtenyt kastumaan. Vakavassa harkinnassa se kyllä oli ? Mutta tosiaan nyt se tuli jo uniinkin!

Unessa makasin ylälauteella vatsallani ihanan kosteasta lämmöstä nauttien. Enkä ollut saunassa yksin. En nähnyt kasvoja, mutta jostain tiesin, että selkääni siveli vihdalla mies.

Välillä vihta kulki pitkin ihoani leikitellen, ilmassa heiluvien yksittäisten lehtien kutitellessa ihoani. Välillä kastellulla vihdalla hierottiin selkääni joka paikasta. Osansa saivat myös kädet, jalat ja pakarat…

Aika ajoin kiuas kihahti ja aimo annos ihanaa tuoksua levisi koko saunaan. Tottahan siinä löylyvedessä oli koivunoksia mukana ? Voi että mä NAUTIN!

Tätä ihanaa hemmottelua jatkui melko kauan – ehdin unessakin jo melkein nukahtaa ? – kunnes tunsin pakaroita ja selkää vasten jotain muuta kuin koivunlehtiä…tämä tuntemattomaksi jäänyt mies painautui päälleni makaamaan. En tuntenut minkäänlaista ahdistusta tai painon tunnetta, tunsin ainoastaan nopeasti kasvavan kiihotuksen. Kuuma, hikinen mies tuntui ihanalta päälläni!

Ja arvatkaapa mitä, sitten tuli herätys! Ei vielä kello, vaan kissa, joka käytti kroppaani ponnahduslautana ikkunalaudalle hypätessä. Arvatkaa, tuntuiko kivalta! No ei….Nukahdin kyllä uudelleen, mutta uni ei tainnut enää jatkua…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply