Juhlia, Minä, Suunnitelmia

KOHTI UUTTA VUOTTA

Tämän vuoden viimeisiä rippeitä viedään ja ollaan jo vauhdilla menossa kohti tulevaa! Uskokaa pois, minä lähden pariksi päivää viihdyttämään omia vanhempiani. Itsepä pyysivät ? No, mikäpä siellä ollessa. Äiti on äiti, eli ruokapadat sauhuavat, mutta otetaan me rennostikin. Syödään herkkuja (taas…), juodaan jotain namia (taas….) ja pelataan perinteisesti korttia. Ihan kivaa yhdessäoloa siis!

Mitä sulle jäi tästä lopuillaan olevasta vuodesta mieleen? Entä mitä suunnitelmia tai jopa lupauksia sulla on ensi vuodelle?

Mä odotan ja toivon ensi vuodesta parempaa. Onhan tähänkin vuoteen monta hienoa hetkeä ja kivoja tapahtumia mahtunut, mutta tähän on osunut myös paljon haasteita ja ongelmiakin. Ei välttämättä omassa elämässä, mutta lähipiirissä. Kuuluuhan niitä ongelmiakin olla, mutta silti kevyempää ensi vuotta odottelen, että pilke silmäkulmassani säilyisi edelleen ?

Tanssikrampit ovat sen verran hyvin vielä muistissa, että liikkumista ja muuta itsestä huolehtimista yritän lisätä. Se laiskapeikko on minussakin aika vahvana, mutta yritän selättää sen heti alkuvuodesta. Täytyy keksiä jotain pikkuporkkanoita itselleen…

Mutta ihanaa, että tänä vuonna löysit blogini ❤️ Palataan ensi vuoden puolella asiaan uusin kujein niin täällä kuin linjoillakin! Ota uusi vuosi vastaan rennosti, mutta rauhallisesti ja maltilla ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply