Erotiikka ja seksi, Juhlia, Levottomat unet, Minä

KOHTI KOTIA

Olo oli kuin voittajalla, kun kaameessa krapulassani puuskuttaen pääsin vihdoin viimein junaan ja omalle paikalleni istumaan. Vilkaisin ympärilleni – ei onneksi paljonkaan väkeä, eikä ainakaan mitään päiväkotiryhmää tai suurperhettä samassa vaunussa. Kiitos siitä!

Edessä oli pitkä kotimatka, enkä tässä kohtaa vielä ollut ihan varma, mihin suuntaan oloni menisi. Ostinkin aseman kaupasta siiderin matkaevääksi. Tai siis kaksi. Ihan vain varmuuden vuoksi, jos….

Mutta sen ensimmäisen aika oli nyt heti. Kävin junan WC:ssä tyhjentämässä tölkin juomapullooni. Huijausta, mutta näyttää vähemmän karulta naisen kädessä sunnuntai-aamuna….Otin pari kunnon kulausta, ihan jo janoonikin ja pari kiellon päälle. Yllättävän nopeasti ihana rentous siirtyi kroppaani ja silmäni alkoivat painua kiinni. Miltei heti yölliset unet palasivat mieleeni ja säpsähtäen tajusin, että tapahtumat eivät tainneetkaan olla unta ? Voi apua!

Vilkaisin puhelintani. Marilyn ei ollut soittanut tai laittanut viestiä. Taisi nukkua edelleen. Yritin vaipua uneen, mutta seksiä pukkasi silmiini. Uskallankohan katsoa tätä nauhaa lainkaan ???

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply