Arki, Levottomat unet, Minä, Sitäsuntätä

”KIVA” OLLA KUUHULLU

Joo tiedän, nyt ei ole pääsiäinen, mutta mulla on nyt kieltämättä melkoisen noita-akkamainen olo ? Ellet tiennyt, niin nyt on täysikuun aika. Mä todellakin tiedän sen….olen nimittäin nukkunut taas niin järjettömän huonosti, kuten aina kuun mollottaessa taivaalla.

Voi olla, että sä pidät mua ihan hulluna. Niinpä, kuuhullu ainakin taidan ollakin! Todennäköisesti et usko, että se vaikuttaa ihmiseen millään tavalla, monikaan ei usko. Paitsi ne, jotka siitä unettomuutena kärsivät.

Pahimmat mulle ovat täysikuuta edeltävät kaksi yötä, se varsinainen täysikuuyö ei yleensä enää niin hirmuisesti vaikuta. Miksi näin, ei hajuakaan. Voi tietty olla, että olen silloin jo niin väsynyt, ettei kuunkaan voima enää riitä ?

Eilen varmistelin nukkumistani saunomalla suoraan sanoen karsean työviikon pölyt pois ja ryyditin sitä parilla saunaolusella. Nukuinkin sitten melko hyvin, joskin liian vähän, kun huomioi univelkojen kasan.

Tänään onkin vielä olo ollut likimain kuin zombiella, mutta kaipa tämä tästä – seuraavaan mollotukseen asti!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply