Arki, Levottomat unet, Minä, Sitäsuntätä

KIUKUSTA JA PETTYMYKSESTÄ PUHISEVA CAMILLA

Lupasin eilisessä postauksessa vaihtaa aihetta tälle päivälle, mutta en siihen kyllä nyt pystykään! Vaaleista ja niiden tuloksesta tässä kohtaa viis, mutta se jääkiekko!!! Reinikaisen sanoin kiukuttaa vieläkin niin maan perusteellisesti ?

Vähän pöhlö taidan tosiaan olla, nukuin yönkin tosi huonosti ? Ihan kuin ei omassa elämässä olisi ajoittaisia unta haittaavia asioita, joita tulee mietiskeltyä – ja kun niitä ei nyt ollut, piti pilata unensa jääkiekon vääryydellä ?

Niille hieman taustoja, jotka eivät eilistä peliä seuranneet: Suomen jääkiekkonaiset selvisivät oikeastaan sensaatiomaisesti MM-finaaliin. Kaikkina aiempina vuosina finaali on ollut kahden kauppa – USA ja Kanada. Nyt Kanada jäi laulukuoroon (pronssiotteluun) jo ennen finaalia.

Eli jo finaalissa pelaaminen oli Suomelle upea saavutus ja veikkaan, että moni odotti USA:lta melkoista selkäsaunaa finaalissa. Mutta miten kävikään! Suomi taisteli upeasti ja peli oli normaalin peliajan jälkeen 1-1 eli jatkoerään…

Kynnet tuli syötyä ja kädet hikosivat jo niiden kolmen erän aikana, saati kun se hermoja raastava jatkoerä alkoi. Kuten tavallista, elin pelissä täysillä mukana ja huusin tosi lujaa kun se maali – SUOMEN TEKEMÄ MAALI – tuli!!! ? Kissat – sori heille – säntäsivät paniikissa kuka mihinkin ? Nitroa olisivat varmaan reppanat tarvinneet….

Mutta, mutta, mutta…siitähän se todellinen järkytys vasta alkoi ja lopusta tuli täysi fiasko! Tuomarit marssivat katsomaan maalia ja siihen liittyneitä tilanteita videolta. AIVAN USKOMATTOMAN pitkän ajan jälkeen ilmoitettiin, ettei maalia hyväksyttykään! Ette ikinä usko sitä kiroilun määrää. Kyllä, osaan senkin tarvittaessa ???

Vaikka olen vaihtanut sinivalkoiset lasit kaikenvärisiin, olen edelleen sitä mieltä, että maali olisi pitänyt hyväksyä! Toivottavasti joku virallisempikin taho toteaa ja myöntää sen vielä jossain vaiheessa.

Niin se peli. No suomalaisethan keräsivät kamppeensa jäältä ja peliä jatkettiin rangaistuslaukauksiin asti. Sen voikin sitten arvata, miten siinä kävi…ja taas kiroiltiin…

Anteeksi, sorry ja kaikki muutkin pahoittelusanat sulle lukijani tästä vuodatuksesta (ja eilisen pelin uusinnasta). Uskotteko, tämä kirjallinen puhkuminen taisi vähän auttaa ? JIHUU!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply