Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

KING FOR A DAY

Kuvankaappaus YouTubesta

Keittiön puolella asiat etenivät salamannopeasti. Minut nostettiin istumaan hohtavan kiiltävälle metallipöydälle (se tuntui muuten melko viileältä). Ihmettelin, miten siellä oli niin hiljaista (no onneksi oli…)! Kyseessä oli kuulemma valmistuskeittiö ja iltaisin ruoat tehtiin loppuun tarjoiltavaksi asti jossain toisessa tilassa. Huh! Silti oli pieni pelko siitä, että jos joku tuleekin ?

Sukkahousut ja pikkuhousut vedettiin päältäni pois ja jalkani levitettiin haralleen. Lämpöiset huulet ja pienestä sängestä hieman karkeat kasvot löysivät kiimasta kostuneen alapääni. Pääni kaartui taaksepäin ja huokaisin pelkästä nautinnosta. Hetkeksi keskittymiseni kyllä herpaantui, sillä taustalla kuuluvasta radiosta alkoi soimaan Radio Rock -biisi. Siksi sitä kutsun ? Eli Battle Beastin King for a day. Jostain syystä tuo biisi kiinnittää huomioni joka ikinen kerta, soi se näemmä missä vaan….

Palasin kyllä pian hetkeen, sillä sisälleni työntyi parikin sormea, joiden työskentely tuntui ihan älyttömän hyvältä!!! Mutta se oli vasta alkua. Pian mies nousi ylös, laski housunsa ja kaivoi sieltä esiin melkoisen patukan ?

Nostin jalkani parempaan asentoon ja levitin itseni valmiiksi. Pian tuo kivikova kalu alkoikin työntyä sisääni. Voihkin nautinnosta, se tuntui niin taivaalliselta. Löydettyään reitin syvälle sisääni, mies otti minusta kiinni jostain lantion ja pakaroiden välimaastosta ja aloitti rajut työnnöt. Sain pitää pöydän reunasta kiinni oikein tosissaan, että pysyin edes suunnilleen paikoillani.

Kiihkon seastakin tajusin, että ovi kävi ja joku tuli! Ou nou, ajattelin. Ehdin hieman nolostua, mutta tavallani helpotuin, kun huomasin tulijoiden olevan Marilyn ja hänen uusi tuttavuutensa. He näkivät ja kuulivat meidät kyllä ihan varmasti, mutta menivät kuitenkin muka muina miehinä ohi jonnekin takatiloihin. Varmaan samat mielessä kuin meilläkin ? Mutta nyt Marilyn ainakin tiesi, missä minä olin ?

Mies jatkoi panemista keskeytyksestä välittämättä, ja hetkeksikään herpaantumatta, tahti vaan kiihtyi ja huohotus oli melkoinen. Minä inisin ja voihkin. Yritin olla olematta kovin kovaääninen, mutta siinä nautinnossa se suoraan sanoen oli melko vaikeaa!

Tunsin oman huippuni olevan tosi lähellä, en kestäisi enää kauaa, silmissäkin jo säkenöi. Mies tikkasi yhä kiihtyvämmällä tahdilla ja ääntelystä päättelin hänenkin pian laukeavan. Pian tunsinkin kalun turpoavan sisälläni vielä entisestään. Miehen pää kaartuu taakse ja korahtaen hän työnsi vielä viimeiset työnnöt saadessaan orgasmin. Minä purin sormiani, etten olisi huutanut, kun oma orgasmini vyöryi läpi kropan.

Huh, mikä pano! Ja se mies oli kyllä King for a day!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply