Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Nautintoja, Pikkutuhmaa, Teinijuttuja

KILPAILU ALKAKOON…

Ja niin haaste käynnistyi ja moraaliltaan hieman kyseenalainen kisa alkoi ? Humalatilastani huolimatta tunsin pienen piston sydämessäni. Siellä se piru ja enkeli taistelivat hetken toisiaan vastaan….pahis veti pidemmän korren ja päätin olla täysillä mukana!

Panokset olivat rahallisestikin melkoiset, sillä siinä vedonlyönnin tuoksinassa voittajalle luvattiin ainakin loppuillan juomat, ilmainen kyyti, erilaisia hemmotteluhoitoja ainakin kolme ja jostain hulppeasta joululahjastakin oli puhe…

Ja ennen kuin olin edes kissaa ehtinyt sanoa oli Marilyn jo häipynyt! Luulin olevani meistä se kilpailuviettisempi, mutta taisin olla väärässä. Tai sitten syntymähämäläisyyteni löi läpi juuri nyt hitaudellaan ja Marilyn tosiaan tahtoi ilmaisen loppuillan.

Kurkistelin katseellani läpi ravintolan ja löysinkin Marilynin. Olipa nopeaa tosiaankin, sillä päättäväinen Marilyn kiskoi parhaillaan ei-kyllä-mitenkään-vastahakoista miestä kravatista kohti WC-tiloja ?

Nyt oli siis minunkin pakko ryhdistäytyä, jos halusin pysyä mukana kisassa! Yritin silti pitää tason korkealla ja yrittää pokata vain sellaisia miehiä, joista olisin ollut kiinnostunut ja valmis antautumaan ilman kisaakin.

Olin varmaan ”hieman” levottoman oloinen pyöriessäni baarijakkaran kanssa ympyrää etsiskellessäni sopivia miehiä. Yhtäkkiä tuolini liike pysäytettiin ja kaulaani painuvat huulet saivat kylmät väreet hiipimään pitkin selkärankaa. ”Moi, mitä kuuluu? Tosi, tosi pitkästä aikaa….ihana nähdä sua…”, kuului takaani. Käännyin ja huokaisin hämmästyksestä: aivan satavarmasti edessäni seisoi teiniaikainen ihastukseni ja liian lyhyt romanssini. Poika, nyt mies, johon aikoinaan olin aivan yltiöpäisesti hullaantunut ?

Continue…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply