Arki, Juhlia, Minä, Parisuhde

KERÄÄ PISTEET KOTIIN

Ystävänpäivä lähestyy! Ei sillä, että olisin intoa piukassa siitä hössöttämässä siellä sun täällä. En, pois se minusta. Haluan vaan muistuttaa teitä asiasta ja antaa samalla ilmaisen vinkin kerätä tulevana torstaina pisteet kotiin!

14.2. on päivä, jolloin voit muistaa puolisoa ilman, että herätät sen kummempia epäluuloja ja ihmetystä siitä, mitä ihmettä on tapahtunut tai mitä pahaa olet tehnyt. Eikös se vähän niin mene, että yllättäen tuotu kukka tai muu muistaminen voi tällaista ihmettelyä monessa perheessä aiheuttaa ?  Torstaina voit myös kuitata mahdolliset aiemmin unohtuneet syntymäpäivät ja muut juhlapyhät.

Itse en liiemmin ole ystävänpäivinä saajan osassa ollut. Töihin voidaan viedä jotain kivoja karkkeja ja joskus on hassuteltu ystävien kesken lahjatkin hankkimalla. Ihan kivaahan se on, antaa ja saada, vaikka se hirmuinen vaaleanpunainen hössötys tosiaan itseäni vähän ärsyttääkin.

Yhtenä vuonna töissä eräs uusi, miespuolinen työtekijä osti meille kaikille naisille ruusut! Se on ehkä ollut isoin ystävänpäiväyllätys ikinä, ja kiva sellainen ? En tiedä, halusiko päästä piireihin, vai mistä oli kyse, mutta kyllä hän silloin meiltä pisteet kotiin keräsi!

Vielä on torstaihin aikaa, joten mietipä, kenet sinä voisit positiivisesti silloin yllättää! Ja jos jotain kehitit, olisi kiva, jos kertoisit siitä kommentissa.

Yllätyksellistä loppuviikkoa!

Ystävänpäiväpusuin Camilla

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply