Arki, Minä, Pikkutuhmaa

KAIKENLAISTA JOULUKALENTERIA

Nyt mulla on pulma (taas) tai oikeastaan kysymys teille!

Lapsillehan on kautta aikojen tehty tai hankittu joulukalentereita, mutta ilmiselvästi aikuiset ovat nousseet uudeksi kalentereiden kohderyhmäksi. On kosmetiikkakalenteria (niin kuin miehillekin), raha-arpakalenteria, olutkalenteria ja tänään kuulin radiosta EROOTTISESTA KALENTERISTA! Puolella korvalla tätä radiosta kuuntelin, enkä ihan päässyt perille, mitä kaikkia vimpaimia kyseinen kalenteri oikein sisältääkään. Ilmeisesti kyseessä PARISUHDEKALENTERI, koska toimittajat mainitsivat monta kertaa sanan MIEHET, mutta luukun takaa paljastuva härpäke oli klitoriskiihotin tai geishakuulat….

Kysymykseni kuuluu:

• Kuinka todennäköisesti tänä tai jonain muuna vuonna voisit ajatella hankkivasi eroottisen parisuhdekalenterin + miksi näin?

• Millaisen kalenterin toivoisit tonttujen ovesi taa tuovan – eli millaisesta kalenterista saisit itsellesi eniten iloa tai huvia?

Mä en ole hankkinut – enkä saanut – itselleni minkäänlaista kalenteria. Ainakaan vielä. Muutama potentiaalinen ehdokas tuossa uudistuneessa aikuisten valikoimassa kyllä olisi, ja vielähän sitä ehtisi! Kerron oman (tai omat) suosikkini lähipäivinä!

Tonttuterkuin Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply