Arki, Minä

JOULUN AIKAA JOULUN TAIKAA…

Vieläkin piinaan teitä sillä, enkä vieläkään enemmälti kerro, mitä työmaan pikkujouluissa tapahtui. Sen voin paljastaa, että oli aivan upeat pirskeet ja kaikenlaista tapahtui. Mä kerron teille kyllä ihan kaiken, mutta haluan kirjoittaa siitä silloin kun mulla on sille päivitykselle riittävästi aikaa! Oli se niin hieno ilta, ettei sitä voi ihan näin vaan ohittaa!

Arvauskisan voittaja BB96 sai oman päivityksensä. Sen kanssa sama juttu, haluan tehdä sen ajan kanssa.

Nyt pieni vuodatus teillekin. Syy, miksi en ole hetkeen taas päivitellyt. Tiedätte varmaan päivät, jolloin mikään ei mene putkeen ja oikeastaan kaikki menee päin p..ttä. Mulla on ollut niitä päiviä nyt jo viikon putkeen! Omasta mielestäni mulla on kohtuullisen hyvät hermot. Nekään eivät ole nyt riittäneet, niin paljon on kaikki asiat potkineet päähän!

ONNEKSI tälle viikonlopulle oli sovittu käynti vanhempien luo. Meillä on tosi hyvät välit, joten se ei ole mulle mikään kauhukäynti. Olen nyt saanut lepuuttaa hermojani. IHANAA!

Ehkä ja toivottavasti tästä on suunta vaan ylöspäin! Ei vahvakaan jaksa vastoinkäymisiä päivästä toiseen!

Kohti uutta viikkoa ja joulua!

Camilla (256)

 

 

Leave a Reply