Erotiikka ja seksi, Juhlia, Levottomat unet, Minä

JÄÄTÄVÄ TUSKANHIKI JA MORKKIS

Kainalot alkoivat kostua ja hikipisarat nousta myös muualle kroppaan. Ei helvetti. Edellinen yö meni kuin filminauha pikakelauksella silmissäni…mä en kyllä juo enää koskaan, jos viinasta nykyään näin sekoan ja tulen täysin estottomaksi ?

Enää en ihmetellyt kanttorin hyväntuulisuuttakaan aamulla. On kai saaneen miehen mieli hyvä ja hyvähän sitä on pitää sitten vaikka koko loppupäivän mairea hymy suupielissä.

En ollutkaan vain katsellut siinä nojatuolissa muiden touhuja, vaikka sitäkin luulin vain unennäöksi. Olin ottanut suihin ja pannut kaikkia huoneessa olleita kolmijalkaisia, mutta touhunnut kiimaisena myös Marilynin kanssa. Ensimmäistä kertaa ikinä naisen kanssa!

Tuskanhiki lisääntyi, pyörrytti ja teki muutenkin pahaa. Miten minä, nykyään MUKA lähinnä siveyden sipuli olin hurahtanut tällä tavoin?! ? Avasin sen toisen siiderin. Oli pakko. Kuolee tässä kuitenkin, häpeästä, jollei muuten.

Morkkikseni oli taivaissa. Mitähän Marlynkin mahtoi ajatella? Taisi tykätä kyllä vaan, sillä ehtihän Marilyn jo illalla mulle ehdottaa ryhmässeksiä jonkun porukan kanssa. Mutta oliko sittenkin suuttunut? Ei ollut vastannut viestiini vieläkään….

Lue Marilynin blogista, mitä kaikkea yöllä oli tapahtunut – jos siis uskallat!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply