Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Pikkutuhmaa

JA SITTEN ISKI KATUMUS

Panon jälkeen yritin sukia itseäni edes jonkinlaiseen säälliseen kuntoon, että kehtasin kävellä takaisin baarin puolelle.

Mies suikkasi suukon suulleni, kiitti ihanasta takahuonehetkestä ja tunki käyntikorttinsa rintsikoihini. Uteliaisuuttani vilkaisin sitä heti ja kappas, ilmankos herra niin uskaliaasti osasi mennä takahuoneen puolelle: hän oli kyseisen ravintolan ravintolapäällikkö ?

Meinasin ensin jättää kortin tiskille, mutta laitoin sen kuitenkin käsilaukkuuni. Mistäs sen koskaan tietää, onko joskus asiaa ? Istuin baarijakkaralle ja tilasin samantien pari terävää. Nyt tuntui just siltä! Pieni katumus ja morkkis oli iskemässä päälle, vaikka ei siihen oikeastaan olisi ollut mitään aihetta. Vapaa ja ihminenhän minä olen, puutteessa vaan ?

Huomasin kyllä, että istuessani ylös noussut hame paljasti reittäni melko pitkälle ja parit vieressä olevat silmät olivat heti niissä kiinni. Nyt ei enää kiinnostanut, olin varmasti hetkeksi saanut tarpeeksi sitä ?

Vuoroin vieraissa ja minä vuorostani odottelin Marilyniä. Ainakin oletin tietäväni missä hän on. Ja kestosta päätellen tekemässä kyllä jotain muuta, kuin ainoastaan takahuoneessa pissalla käymässä ? Mutta jos siinä vielä kauan kestäisi, olisin tällä tahdilla pian hulluna humalassa!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply