Juhlia, Minä, Pikkutuhmaa

ITSENÄISYYSPÄIVÄN TUNNELMIA

Aivan ensimmäiseksi, OLEN HENGISSÄ! Voinee kyllä sanoa, että hädin tuskin. Tämä Itsenäisyyspäivä on siis mennyt TODELLA rauhallisissa merkeissä…

Kuva kertoo olostani melkoisen osuvasti! Pakko pitää peitto silmillä, ettei osu liikaa valoa (päätä särkee….taas…), mutta on tässä hieman nolojakin juttuja sattunut.

Viime perjantain pippalot menivät tosi hyvin, ellei jäätävää krapulaa lasketa. En sitten osannut tyttöjen kanssa ottaa – tai siis osasin, vähän turhankin hyvin…Olin itse muuten kiltisti, mutta vessareissulla sattui yksi mielenkiintoinen tapaus. Kerron tästä lisää heti kun järki juoksee paremmin.

Eilisistä työmaan pikkujouluista onkin sitten enemmän omakohtaista kerrottavaa. Nolottaa…Tästäkin lähipäivinä lisää. Mutta nimimerkki BB96: saat päättää yhden blogikirjoitukseni aiheen, sillä osuit oikeaan! Kyllä, palju oli isossa roolissa näitä pikkujoulukekkereitä.

Nyt tässä mietin, uskaltautuisinko saunaan, jos tämä elämä hieman alkaisi voittaa. Kaipa sitä pätkä linnan juhliakin pitää vilkaista. Eli nyt hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa ihan jokaiselle! Palataan pian!

Camilla

www.puhelinseksi24.fi, soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

2 Comments

  1. BB96

    Hei! Kiitoksia vain palkinnosta! 🙂
    Mukava olisi kuulla miten “rentoudut” ja vapautat itsesi paineista arkena.

    Toki jään myös odottamaan kertomuksia näistä pikkujouluista. Piti myös soittaa sinulle tänään kun huomasin että olet linjoilla, mutta itsellä oli vähän huono paikka puhua. 🙂

Leave a Reply