Arki, Minä, Yhdessäoloa

ITKU PITKÄSTÄ ILOSTA

Lomareissu meni hienosti, mitä nyt persus puutui siitä pitkästä autossa istumisesta. Mutta se on pientä ja erittäin maallista, kuten tässä lähipäivinä on tullut todettua…

Arkeen tuli nimittäin palattua melkoisella rysäyksellä. Kuuntelevalle ystävälle on ollut tarvetta ja tämän päivän uutisten jälkeen olkapäätä tarvitaan muuallakin…uutiset ovat olleet sen verran pysäyttäviä, että nyt ei naurata suoraan sanoen oikein mikään ?

Eräältä ystävältäni tutkitaan yhtäkkiä ilmestyneitä patteja. Onneksi otettiin asiaksi, mutta lisätietoa niistä ei vielä ole tullut. Ystävääni pelottaa, syystäkin. Hän on nuori, kahden pienen lapsen äiti, joka taistelee sairauksien kanssa jo muutenkin.

Tämän päivän uutiset koskivat erään toisen ystäväni äitiä, jolle on diagnoosiksi vahvistunut pitkälle edennyt syöpä. Kuten äidit yleensä, tämäkin äiti on ollut vahva tukipilari niin lapsilleen kuin lapsenlapsilleenkin ja menetys tulee olemaan kova.

Tällaisten surullisten uutisten parissa on menty alkuviikko. Jokin tarkoituksensa silläkin, että näiden molempien ihmisten kanssa olin sopinut treffit tälle viikolle jo aiemmin, ennen näitä uutisia. Katsotaan nyt, tuleeko niistä itkua kummempaa. No, onpahan olkapää lähempänä.

Niin, kaikki tämä on osa elämää – ei se aina niin riemukasta ole. Nyt kyllä omat murheet tuntuvat taas tosi pieniltä…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply