Arki, Juhlia, Minä, Suunnitelmia

ILOLLA KOHTI VIIKONLOPPUA

Kippis viikonlopulle! Tämä viikko on suoraan sanoen ollut melkoisen rankka, vähän liikaa vilinää niin töissä kuin omassa ja ystävienkin elämässä. Huokaisten tulin tänään kotiin – autoni kanssa. Kyllä, nyt saan taas huristella nelipyöräiselläni ja tietoisena siitä, että se on kunnossa ?

Huomenna nollataan tämä viikko lopullisesti. Olen menossa häihin, joissa kuulemma tanssia, syötävää ja juotavaakin riittää ? Kortti, lahja ja vaatteet ovat valmiina odottamassa lähtöä – nyt vaan odotan, tarvitseeko pakata kumisaappaat ja sadetakki mukaan…on nimittäin luvattu sadetta ja ukkosta, mutta sen paikkansa pitävyydestä ei tiedä ennen huomista. Se näistä kehittyneistä menetelmistä….

Hääpaikka on joka tapauksessa sellainen, että rajumman sateen iskiessä korkkarit ovat pihalla kantaa myöten liejussa ja varmaan sen jälkeen korko poikki tai ainakin ne märässä muhjussa liukkaiksi tullessaan avustavat ei-toivottua selälleen lentämistä. Kyseisellä aukealla piha-alueella tuulee AINA sen verran, että sateenvarjo on vain vitsi – siksi sadetakki ? Ja tosiaan, suojaahan se sadetakki paremmin kuin varjo, jos ja kun itsensä lähikontaktista maan kanssa löytäisi ?

Maalailin nyt melko paljon piruja seinälle, toivottavasti en manannut huomista. Se nähdään pian ja varmasti kerron taas kuulumiset, kunhan olen niistä juhlista toennut!

Hyvää viikonloppua!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply