Juhlia, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

ILOISTA, MUTTA MALTILLISTA JA TURVALLISTA JUHANNUSTA!

Tässä se nyt on, mun melkein valmis juhannusvihtani! Tuosta takapusikosta ei kovin priimaa vihdasta löytynyt, mutta kyllä tämä mulle kelpaa, kunhan saan sen vielä kasaan ? Mutta arvatkaa mitä löytyi ja enemmän kuin tarpeeksi – no HYTTYSIÄ!!!

Hyttysiin mä sain tutustua jo viime yönä ihan riittävästi, en olisi niitä lisää kaivannut. Suoritin nimittäin kesäyön juoksun lähipöpeliköissä kissaa metsästäessä. Tämän mun nuorikkoni haluan pitää sisäkissana, enkä vähiten siitä syystä, että tämä tapaus on aivan liian utelias ja ylirohkea. Siililtä meinasikin eilen turpiinsa saada, mutta samanlaista tuttavuutta olisi varmasti yrittänyt esimerkiksi ketun kanssa  ?

Neito luippasi illalla ulos ja neljän tunnin reissun jälkeen palasi lopulta oma-aloitteisesti kotiin. Totesin jossain vaiheessa, että mun on ihan turha yrittää sitä maanittelemalla kiinni. Kissankielellä varmasti huuteli ”lällällää” vedellessään niitä spurttejaan ohitseni ? Uskotteko, että oli huumori jo koetuksella!

No, siinä jutussa onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. Tänään tein ”syntiä” ja naapureista välittämättä leikkasin nurmikon. Kunhan tuon vihdan saan sidottua ja salaattiainekset kasaan, alkaa mun juhannukseni olla nauttimista vaille valmis ? Grilli kuumaksi, samoin sauna – taidan kyllä tehdä toisinpäin, mutta kuitenkin! Yöjuoksu vei voimat sen verran hyvin, että tulevaa yötä tuskin kovin pitkälle jaksan valvoa.

Huippukivaa keskikesän juhlaa myös sulle! Nauti, siellä missä oletkaan ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply