Juhlia, Minä, Sitäsuntätä, Yhdessäoloa

ILMASSA VÄSYNEITÄ JUHLIJOITA

Vaikka ihan aidon kiinnostuneesti olinkin kuunnellut Mikon tarinaa ja samalla siemaillut juomia edessäni olleista laseista, alkoi silmiäni painaa. Mikon kanssa keskustellessani juomistahti oli huomattavasti paljon rauhallisempaa kuin alkuillasta Marilynin kanssa ilakoidessani.

Olihan tässä tuntitolkulla jo pörrättykin, ei ihme, että väsy alkoi painaa. Mikkokin näytti olevan valmis joko kotiin tai muihin huveihin, joten oli aika päättää tällä erää tämä jutustelu. Päätimme jatkaa joskus toiste.

Samalla kun vaihdoimme numeroita, ilmestyi Marilyn yhtäkkiä nyppimään hihastani….mennään, mennään, hän hoputti. Rouva oli melkoisessa ”pörrössä”, ja tajusin kyllä samassa hetkessä miettiväni, mahdoinko olla samassa kunnossa itsekin ? En ehkä ihan, Marilynillä nimittäin riitti virtaa edelleenkin! Oli tainnut juomista olla tasaisempaan tahtiin kuin minulla ?

Oltiin kuulemma oltu samassa baarissa jo ihan riittämiin ja paikkaa oli vaihdettava välittömästi! Minä olisin ollut likimain heti valmis petiin, joten en laittanut yhtään hanttiin, kun Marilyn käänsikin kelkkansa ja sanoikin, että nyt lähdetään meille (siis heille).

Matkalla narikkaan hän bongasi jonkun tuttavapariskuntansa, jonka äkkiä sai ylipuhuttua mukaan jatkoille. Eli ei mentäisikään vielä nukkumaan…Ou nou!

Mikähän meidän vedonlyöntimme tilanne muuten oli? Minä 0, Marilyn montako?! Sekin selvinnee varmaan pian…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply