Minä, Naisellisuus, Nautintoja, Pikkutuhmaa

IHMEEN HYVÄ NUKAHTAMISLÄÄKE

BB96 vihjasi yhdessä kommentissaan hieman eroottisempiin rentoutumiskeinoihin kuin saunominen ja ratsastaminen, jotka sellaisina esittelin. Hieman jälkijunassa tajusin, jotain muuta hän taisi tarkoittaa ja lupasin korjata asian jossain myöhemmässä päivityksessä. Nyt on sen aika ?

Olen toisinaan melko kova stressaamaan, etenkin työjutuista, mutta tyhjyyttään ammottava lompakko ja itselle tai läheisille sattuneet tapahtumat on yhtä usein syyllisiä siihen, ettei uni illalla millään tule! Nukkumatti on heitellyt unihiekat ihan selvästi naapuriin aika useinkin.

Unta hakiessa toisinaan sitkeästi pyörin ja pyörin tuntitolkulla, joskus nousen keittämään kaakaota ja syön pari leipää, mutta joskus totean, että nyt täytyy ottaa omat kädet avuksi. Eli hoitaa itse itselleen uniorgasmi.

En juuri koskaan käytä muuta kuin omia sormiani, joten pysyttelen klitoriksen alueella itseäni hyväillen, klitorista silitellen ja nappia värisytellen. Joskus olen niin herkillä, ettei mitään ajatusfantasioita tarvita avuksi, mutta usein mietiskelen toteutuneita ja toteutumattomia panoja ja nykyään palaan mielessäni entistä useammin linjoille soittaneiden fantasioihin. Niistä saan hyvät fibat ?

Orgasmin jälkeen olo on kuin räsynukella, rennon väsynyt ja vetelä ? Nopeasti vessaan ja äkkiä takaisin peiton alle ja silmät kiinni. Yleensä uni tulee salamannopeasti!

Enpä tiedä, toimiiko tämä sama konsti muilla naisilla tai miehillä unilääkkeenä? Kokeilkaa ja kertokaa!

Viikonloppuna on luvassa tätä lisää! Olen huomenna menossa auttelemaan vanhempiani lumihommissa. Heillä on melkoinen piha ja riittävästi vaivoja, joten pakko mennä yrittämään. Saapa nähdä, miten on tähänastiset lumet saatu kolailtua…Sunnuntaiksi lupaa melkoisesti valkoista lisää, joten kotona saakin sitten jatkaa. Toivottavasti ajokeli ei ole kovin karmea!

Ja hei, kevättä kohti mennään – huomenna on jo helmikuu!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply