Minä, Parisuhde, Sitäsuntätä, Totuuksia

HUOLEHDITHAN ITSESTÄSI

Tänään on vakavan Camillan päivä. Kirjoitan nyt erittäin vakavasta, monimutkaisesta ja usein vaikeasti puututtavissa olevasta ongelmasta. Päivän aihe on narsismi. Ellet tiedä, mitä on kyse, tee Googlella pari hakua, vaikka sairauksista ei kuulemma saisi googlettaa….

Varoitus: Hakutuloksia on paljon, ja ne lähestyvät aihetta monesta eri näkökulmasta. Älä siis tee liian hätiköityjä johtopäätöksiä ja usko kaikkea, mitä luet, mutta nappaa kiinni, jos oikeasti osuu ja uppoaa! Äläkä siis myös syyllistäkään ketään lukemasi perusteella. Hälytyskellot saavat kuitenkin soida, jos läheisesi tai sinä itse vaikutat narsistin uhrilta….

Tartuin tänään tähän aiheeseen kuultuani tilannekatsausta erään perheen tilanteesta. ”Kaikki hyvin, ei ongelmia”, toteaa perheen mies. Narsistin uhri. Kyllä, siinä perheessä sairaudesta kärsivä on nainen, mutta on näemmä sairastuttanut käytöksellään myös miehen, koska totuus on, että ongelmia on. Jokainen asioiden oikean laidan tietävä sen huomaa, mutta ei siis varsinainen uhri enää. Vai onko jo luovuttanut? ?

Ei varmasti ole helppoa tunnustaa lääkärille tai poliisille, että oma rakas on syyllinen fyysiseen tai henkiseen väkivaltaan. Ja edelleen nykyäänkin vaikeampi, jos tekijä on nainen ja uhri mies. Ja tosi vaikeaa, jos jo kertaalleen on ison kynnyksen ylittänyt ja avannut asiasta suunsa, mutta eipä uskottu asian todellista laitaa…

Tämä postaus on vain sohaisu muurahaispesän, pelkkä pintaraapaisu vakavaan, vaikeaan ja liian yleiseen ongelmaan. Mutta jos tällä saan yhdenkin narsistin uhrin miettimään asioita ja hakemaan apua, olen maalissa ❤️

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply