Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

HÖYRYSAUNASSA

Oletkos sä ollut joskus höysysaunassa? Sellaisessa, missä ei näe nenäänsä pidemmälle enää lauteilla? Mä olen, joskus jossain kylpylässä, mutta edellisestä kerrasta on aikaa. Ihan hieno kokemus kyllä!

Naiset ja miehet tulivat omista ovistaan sisään saunan puolelle. Lauteilla oltiin omilla puolilla, väliaidalla erotelluissa karsinoissa. Muistelen kyllä, että olisin ollut myös sellaisessa, missä ei tuollaista välipalikkaa ollut….eli jossa kaikki olisi ollut mahdollista….

Tällaisesta fantasiasta mulle soitteli eräs mies. Hän haaveili ottavansa mut höyrysaunassa. Hän haluaisi nostaa mut hajareisin syliinsä, pussailla ja imeä suolaista suutani, kaulaani ja nännejäni…..ja lopulta työntää kova kalunsa sisälleni. Hmmm, melko himottava fantasia, eikö!

Tuossa fantasiassa lauteilla ei ollut ketään muita, eikä kukaan tullut keskeyttämäänkään. Mutta mitä jos olisi tullut? Hetkeksi olisi voinut keskeytyä, mutta tuskin olisivat hommat loppuneet kokonaan. Jo pelkkä ajatuskin siitä, että joku kuuntelisi touhuja vieressä, kiihottaa….

Mitä sä haluaisit mun kanssani tehdä?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply