Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

HÖYRYPÄÄ MOPIN VARRESSA

Huhheijaa! Olisittepa nähneet mut eilen ? Tai onneksi ette nähneet, olisitte todennäköisesti järkyttyneet! Mulle iski eilen hirmuinen moppiraivo. Kieltämättä sitä inspraatiota olen odottanutkin jo jonkin aikaa, eilen se sitten vihdoin tuli. Römppävaatteet päällä, hiestä märkänä heiluin kuin hullu tuntitolkulla!

Olen lähdössä viikonlopuksi sukuloimaan ja päänuppi varmaan ajatteli, että kivempi tulla putipuhtaaseen kotiin – ja oikeinhan se ajatteli. Tällä viime tipan raivolla huhkinkin sitten oikein kunnon suursiivouksen.

Tunnustan, että pölyä irtosi ihan kiitettävästi, yökkis suorastaan sitä määrää. Olen ollut viime aikoina hieman laiska isompien siivousten kanssa, tässä olisi syytä tehdä parannus ? Katsotaan nyt, kauanko tämän muistan ? Etenkin näin kesällä viettää aikaansa useimmiten paljon mieluummin ulkona nimittäin…

Tänään vielä pientä loppuviilausta, vaatteiden pesua ja pakkaamista. Kissoille löytyi hoitaja kivuttomasti, se sama kuin viimeksikin – taisin onneksi löytää hyvän luottoihmisen siihen hommaan, helpottaa paljon!

Hyvää (ja siistiä) loppuviikkoa ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply