Arki, Minä, Rakkaus, Sitäsuntätä

ERILAISUUS ON VALTTIA

Olin eilen työkaverini kanssa eräällä myynti- ja markkinointiluennolla. Luennoitsija oli poikkeuksellisen eläväinen, puhelias, hymyilevä ja näissä kaikissa vähän yliampuvakin miespuolinen henkilö. Kiinnitin huomioni samoihin piirteisiin, mutta en ehkä niin radikaalilla tavalla kuin työkaverini. Pysyin ainakin hereillä ?

Luennon jälkeen työkaverini nimittäin puuskahti, että hän ei ainakaan jaksaisi töissä tuollaista kauaa katsella ja kuunnella! No juu, totta tuokin, vaikka tuollainen tyyppi saisi meillä kyllä töissäkin välillä edes vierailla, saataisiin vähän lisää hymyä ja liikettä siihenkin huusholliin.

Jotenkin tästä ajatukseni johkaantuivat parisuhteeseen ja kumppaninhakuun ja siihen, miten erilaiset ihmiset eri ihmisiä miellyttävät. Joku on toiselle se maailman ihanin ja samaa tyyppiä oma ystävä ei ehkä katsoisi päinkään.

Oletko itse huomannut joskus hitaita tanssiessani, että joku ihminen tuoksuu huomattavasti paremmalta kuin joku toinen? Siis ilman lisättyjä tuoksuja, ominaistuoksultaan omimmalta. Minä olen. Ja tämä sama ”toinen tykkää, toinen ei” -juttu oikein korostuu tässä tuoksuasiassa.

Täydellistä tuoksua ja täysin sellaista napakymppikumppania ei osu meille kaikille, mutta hyvä osuma voi löytyä. Joko etsit ja löydät kaltaisesi tai jonkinlaisen vastakohdan itsellesi.

Tämä ihmisten erilaisuus on yksi elämän mausteista – varmaan se suola – vaikka erilaisuudessa eläminen ja erilaisuuden sietäminen ja hyväksyminen ei aina niin helppoa olekaan. Ei työpaikalla, eikä parisuhteessakaan ?

Näillä melko filosofisilla ajatuksilla kohti viikonloppua!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply