Arki, Minä, Puhelintyttö, Suunnitelmia

ELOSSA – LUMESTA HUOLIMATTA

Tajusin tänään, että en ole edes ilmoittanut olevani ELOSSA viikonlopun reissun jäljiltä! Kotimatka sujui tosi hyvin, osuin kelin puolesta tosi hyvään väliin. Totuus ei löytynyt tällä kertaa kaurapuurosta, vaan kotipihasta….voi elämän kevät, minkä verran lunta oli tullut!!!

En tainnut tajuta edes kirota, olin niin haavi auki, kun munia myöden kahlasin ovelle. Siinä kohtaa meinasi huumori kyllä loppua! Kuva ei ole kotipihasta, mutta voisi hyvinkin olla…

Ja niin meinasi loppua parina seuraavanakin päivänä, kun lumisade yllätti jopa meteorologitkin ? Mutta alkushokeista selvittyäni on menty huumorilla. Ja onpa ollut vakipuheenaihe, mistä naapureiden kanssa jutella ?

Kuten ehkä jotkut ovat voineet huomata, olen laiskotellut linjoilla. Mehut ovat menneet lumihommiin! Mutta loppuviikolla ja etenkin huomenna kannattaa yrittää kilauttaa ? Voipi nimittäin olla, että huomenna on tarjolla ilmaisminuutteja, näin meille on vinkattu!

Tarkista tarjouksen tiedot huomenna torstaina www.puhelinseksi24.fi ja jos haluat soittaa suoraan mulle, soita tarjouksessa annettuun numeroon, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256.

Camilla

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply