Arki, Juhlia, Minä

EI OLE VANHAKSI TULEMISTA

Lähdin kuin lähdinkin silloin Tapanina tansseihin. Melko myöhäiseksi meni lähtö, joten emme kovin ajoissa kotiin päässeetkään. Mutta olin kuskina, joten aamulla vain väsytti. Hyvä niin.

En tosiaan muista, koska viimeksi olisin ollut oikein ”tanssitansseissa” eli ns. humppatansseissa. Täytyy sanoa, että oli pitkästä aikaa tosi kiva kokemus! Vientiä oli, enpä juuri ehtinyt paikallani istumaan. Mutta nyt vain ja ainoastaan tanssittiin, paljon ja siveellisesti ? Minkäänlaista ”ylimääräistä” ei eilisessä illassa ollut. Sori, jos odotit jotain muuta ?

Vaikka itse sanonkin, olen aika hyvä tanssimaan – kiitos vanhempieni, että olen sen taidon oppinut. Olen kuulemma helppo ja kevyt vietävä. Ok, uskon tämän, jos pystyn luottamaan tanssipartneriin niin paljon, että uskallan tanssia silmät kiinni ja mennä musiikin mukana. Ja että minua viedään, eikä minun tarvitse miettiä, kumpi vie ?

Sain illasta eiliseen päivään tanssimisesta hieman kipeytyneet jalat, mutta myös kivan virtapiikin kotona siivoiluun. Olin aika ahkerakin, hyvä minä! Mutta tänään. Auta armias, mikä kramppi vasempaan niskahartiaseutuun iski, hyvä että käsi nousi minnekään. Juuri se käsi, mitä miesten olalla tuli pidettyä monta tuntia ylhäällä. Eikä siinä vielä kaikki, perskankutkin ihan jumissa eli likimain puoli kroppaa ihan tulessa! Oli pakko käydä pilleripurkilla ja todeta, että ainakin tämä loppuilta ollaan vaan…Apua, onko musta tulossa vanha, vai tarttisko vähän useammin tehdä jotain!

Mitä tästä opimme? Tuskin taaskaan mitään, mutta se ehkä pitäisi, että pidemmän tauon jälkeen voisi tanssia hieman maltillisemmin ja vähemmän, ehkä seuraavana päivänä vaikka vähän venytelläkin….Nyt itku pitkästä ilosta ja kärsitään! Kyllä tämä tästä ?

terkuin Kärsivä Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply