Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

CAMILLAN MIETTEITÄ VAALITEEMASTA

Olin jossain vaiheessa jo niin täynnä kaikkea poliitikkoihin ja politiikkaan liittyvää, että teki mieli tunkea sormet korviin ja silmiin ja olla kuuntelematta tai lukematta yhtään mitään. Teki jopa mieli olla äänestämättä, niin turhalta se suoraan sanoen taviksen kannalta välillä tuntuu ?

No, kaksi viikkoa vaaleihin ja nyt on kelkka kääntynyt jo sen verran, että tiedän marssivani uurnille taas kerran. Vielä en tiedä, ketä äänestän, mutta Camillan periaatteen mukaisesti sitten saa valittaa, kun on äänensä antanut ?

En ole erityisen aktiivisesti seuraillut tulevien eduskuntavaalien ”höpinöitä”, mutta eihän niiltä täysin pysty välttymäänkään. Ilmastoasioista on puhuttu paljon. Siihen aiheeseen mulla on kohtalaisen vahva mielipide! Vaikka luonnonystävä olen ja kierrätystäkin harrastan, en silti kannata sitä, että Suomi olisi aina edelläkävijä kaikissa kielloissa ja yrittäisi sillä pelastaa koko maailman…

Niin kuin nyt tämä ilmiö, jossa puilla lämmittäminen yritetään kieltää ja huudetaan sähkökiukaan nimeen! No tässä suhteessa mä olen vähän vahingossa jo osani tehnyt: kiukaani lämpiää sähköllä, eikä mulla ole muutakaan tulipesää (valitettavasti). Mutta en kyllä intoa puhkuen kannata uusia ydinvoimaloitakaan. Eikös tuo Olkiluoto ole aika varoittavakin esimerkki?! Tuulivoimaloiden haitoistakaan ei taideta kaikkea vielä tietää.

Näissä ilmastoasioihin liittyvissä jutuissakin kannatan sitä kultaista keskitietä. Pitäähän meidän luontoa suojella ja toimia niin, että se kantaisi meitä ja jälkipolvia vielä kauan. Mutta ei se voi olla Suomen ja suomalaisten harteilla, otettaisiinko näistäkin siis vain Suomen kokoinen siivu ?

Mitä mietteitä sulla on näistä asioista, lukisin niitä mielelläni!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply