Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

ARVATKAA, MITÄ MIELESSÄ NYT!

Todennäköisesti ette osuisi oikeaan, vaikka yrittäisittekin arvata, mitä mulla on tällä hetkellä mielessä. Kieltämättä vaihtoehtoja on aika paljon. No, se ei ole nyt seksi ja vielä vähemmän töihinpaluu. Huomenna se olisi edessä, eka työpäivä loman jälkeen. Suoraan sanoen nappaa tällä hetkellä yhtä vähän kuin…..hmm…no joku ?

Kaipa se arki siitä alkaa taas rullaamaan, ensi viikolla viimeistään. Pyrin yleensä aina aloittamaan ja lopettamaan loman vajaalla työviikolla, tulee pehmeä lasku paluuseen. Ja ne viimeiset työpäivät ennen loman alkamista ovat usein aika tuskaisia. Täysi työviikko olisi yhtä h..ttiä, 2-3 päivää vielä menevät vaikka päällään seisoen. Tänä vuonna kiirettä piti loppuun asti, eikä oikeastaan mitään tuskaa ehtinyt edes tulla. Ja tiedän, että kiireet alkavat heti huomenna…

Mutta siis, takaisin aiheeseen. No, mun tekisi ihan hulluna mieli mennä nyt johonkin huutokauppaan! Sellaiseen, missä hinnat eivät nousisi pilviin ja siellä olisi myynnissä vähän sitä sun tätä ”tarpeellista”. Oikeastaan multa pitäisi kieltää pääsy niihin, lähtee välillä homma ihan lapasesta ? Onneks mulla ei ole ollut niinä kertoina kovinkaan paljon rahaa tuhlattavaksi – mutta yllätys, yllätys, nekin kaikki sentit olen saanut menemään ?

Tähän mennessä ikimuistoisin huutokauppareissu on muutaman vuoden takaa. Iäkäs pariskunta myi kaiken irtaimistonsa ”keskellä ei-mitään” sijaitsevan talonsa pihapiirissä. Matkaa kotoa tuli aika lailla. Ihastuin yhteen vanhaan matka-arkkuun, jonka itselleni sitten huusinkin. Pilkkahintaan en saanut, sillä muitakin kiinnostuneita oli.

No, pyysin erästä paikalla ollutta miestä auttamaan sen nostamisessa autoon. Ei mahtunut takapenkille, ei sitten millään, liian pieni oviaukko! Jumiin se kylläkin jäi ja hiki saatiin pintaan, kun sitä työnnettiin ja vedettiin pois jumituksesta ? Uusi yritys, nyt kohteena takaluukku. Ja uskotteko, arkku EI MAHTUNUT sinnekään!!! 2 cm jäi peräluukkukin vajaaksi.

Onneksi sain sovittua noudon eri autolla seuraavalle viikolle. Kaverin farmarilla sitten huruteltiin arkkua hakemaan sieltä metsän keskeltä. Ei tullut enää halvaksi se arkku, ei ???

Tekevälle sattuu, joskus vaan olisi parempi olla tekemättä. Tämän huutokauppatarinan muistan kyllä loppuikäni, toivottavasti myös huutaessa ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply