Arki, Juhlia, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

ALLE SATA YÖTÄ JOULUUN

Särkylääkkeen otin kyllä tänään, mutta en sen ihmeempiä pillereitä ole napsinut, vaikka siltä tämä aihevalinta voi vähän vaikuttaa ? Älkää vaan kysykö, mistä se mieleeni edes tuli, ei hajuakaan!

Kaipa alitajuntani työskentelee jo joulun eteen. 3 kk:n päästä ollaan jo tosi liki joulua ja samalla ihanan pitkiä jouluvapaita! Taidan nimittäin saada järkkäiltyä vapaani niin, että viikonloppujen kanssa lomaa tulee huikeat 2,5 viikkoa ?

Tiedän jo nyt, että mitään kovin järkevää ei kannata sille lomalle suunnitella, jonkinlaista joulusiivousta lukuun ottamatta, sillä pitkät vapaat ovat viime aikoina olleet minulle kirous! Laiskistun ihan totaalisesti ja hyötysaldo on sama kuin pidennetyssä viikonlopussa! Mutta pitää muistaa se loman pääasiallinen tarkoituskin – levätä, nauttia ja nukkua univelat pois – niin ja tavata ihmisiä, jos siltä tuntuu ?

Ja nyt tulee tunnustus: mulla on jo joululahjoja hankittuna ? Puolustelen itseäni ja perustelen tätä sillä, että lompakko vielä kiittää tästä ennakoinnista. Haluan joka tapauksessa muistaa lähipiirin lapsia (….melkein kymmenen…) jotenkin, mutta myös lähimpiä aikuisia, enkä todellakaan halua tehdä sitä paniikissa edellisenä viikonloppuna luottokorttia vinguttaen. Joka vuosi joka tapauksessa metsästän sitä ”jotain tiettyä” aivan viime tingassa, mutta on se yhden jutun metsästys paljon helpompaa kuin koko kattauksen….

En tunne yhtään jouluhöperöä miestä. Onkohan niitä edes olemassa?! Jos sinä tunnustaudut jouluihmiseksi (eikö tarvitse olla näin aikainen tonttu, mitä minä olen), niin pliis, ilmianna itseni kommentoimalla tätä postausta ???

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply