Arki, Levottomat unet, Minä, Sitäsuntätä, Teinijuttuja

AGGRESSIOITA UNISSA, TASOITTELUA PÄIVÄLLÄ

Johan oli taas unet viime yönä! Jossain vaiheessa olin jo melkein kyllästynyt seksiuniini, tuntui, että välillä voisi öisin katsella jotain muutakin kanavaa…no, viime yön tappeluiden jälkeen seksikanava olisi taas ihan jees ?

Tai kyllä se uni jollain sellaisella alkoikin, joku lipoi mun nännejäni vanhempieni talon yläkerrassa ? Yhtäkkiä ikkuna räsähti rikki, joku heitti siihen kiven tai jotain muuta järeää. Sitten kuulin, kun palotikkaita pitkin kiivetä rymisteltiin oikein joukolla ylös.

Otin jostain – vissiin mukamas ikkunanpokista – kiinni ja potkaisin molemmilla jaloilla loputkin ikkunasta näiden kiipeilijöiden niskaan. Kurkkasin alas, ja siellä oli melkoinen joukko teinejä, joista osa jätti kiipeäminen kesken, muutama hermostui ihan tosissaan ja yritti ylös tuplavimmalla.

Tämä nännejäni imeskellyt mies tuli vihdoin hätiin ja seisoi vasemmalla puolellani odottamassa näitä hermostuneita teinejä. Oltiin kuin Tarzan ja Jane – liaanista (niistä ikkunanpokista) kiinni ja potkuja päin tunteilijoita. Potkin, potkin ja potkin hirmuisen aggression vallassa.

Tähän heräsin ? Päätä särki, janotti ja adrenaliini virtasi. Oikein pelästyin itsekin, miten vihainen olin unessa ollut! Sitten tajusin, mistä teinit uniini olivat tulleet. Nukuin ikkuna auki ja läheisellä leikkikentällä vaikutti olevan nuorison kovaääninen kaljafestivaali meneillään. Valomerkki, kello oli sentään jo 4! Suljin ikkunan ja sain onneksi unen päästä kiinni – ja onneksi ilman jatko-osaa tähän uneen ?

Vielä aamullakin öinen aggressio vähän hämmensi ja kävin poistamassa siitä loputkin luonnon omassa terapiakeskuksessa, mustikkametsässä, piirakan ja parin pakkaseen menneen pussin verran.

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply